
Originally Posted by
Oralet_Osman
Hanýmlar, beyler, baylar bayanlar merdivenden kayanlar, bayan deðil kadýnlar, lgbtiler, aseksüeller, sapyoseksüeller, fetiþistler, bdsmciler, matureler, siyahiler, beyazlar, kýzýlderililer, çekik gözlüler, tundra iklimini sevenler, obabaþýlarý çeribaþýlarý saat 17.05 itibariyle Bizim Menkul'ün otomotiv sektörü raporu tüm ajanslara düþtü.
Umarým yumuþak iniþle düþmüþtür. Tam 31 sahife tekmili birden, yatýrým aracý kurumundan ýsrarla isteyiniz.
Hesap ekranýnýzda Froto'ya týklayýp Haberler sekmesine basýnca orada göreceksiniz. Ýndir tuþuna basýnca da otomatik olarak indirecek (donunuzu deðil raporu, donlarý zaten 1 aydýr indirdik, bu sýcak havalarda püfür püfür alttan esiyor)
Dikkata deðer bi geliþme 2022 de otomobil satýþý pazar payý sýfýr, zero, 1-1=0 olan Çinli Çeri domates firmasý pastadan epey pay almýþ, %10 u geçmiþ. Byd ne halt edecek bakalým.
Þükür ki hafif ticaride Fort hâla eski formunu koruyor,
Yer Ýmleri