Originally Posted by
Mathias
Üstteki yazý 2 aðustos . froto kapanýþ 949. Son alýmlarýný yapmýþ ortalama 981!!
11 aðustos froto son fiyat 869 maliyet birden bire 5 günde 100 tl düþmüþ. 980 den 890 a düþürebilmek için ilk aldýðýn miktarýn kaç katýný almak lazým ? Matematik bilen bir arkadaþ hesabý yapsýn lütfen. Hemde son!!! alýmlar yapýlmýþ durumda iken . Bu arkadaþ 1100 lerde biz satarken 1400 hedefi ile hisse almaya baþlamýþ idi bu arada. Yani aslýnda maliyetlenme 1100 lerde baþladý.
Yarýn öbür gün hisse 750 olsa son!! alýmlarla maliyet 752 olacak herhalde.
Patrik eregl 2.5 dolardan çakýldý mý!!! ??? Allah aþkýna ?? Çakýlmamýþ sana öyle gelmiþtir. Þurada kimlerle muhattap oluyoruz kimler ne bilgilerle ile yazýyor yargý daðýtýyor ahkam kesiyor. Yatýrýmcý adam gerekirse 2 sene yüzde 50 ekside beklermiþ. Tesbit gibi tesbit. Bunu çerçeveletip duvara asmak falan lazým. ee hocam fýrsat maliyeti de içinde mi ? Ýçinde içinde hepsi içinde.
Anlama özürlümüsün bilmiyorum..Sürekli nakit giriþim var ve geçenlerde de para beklediðimi belirtmiþtim.
Birde çok açýk çarpýtýyorsun...Zaten ereðlide de senin ne olduðunu anladýlar.. Burda defalarda kademeli aldýðýmý ve nakit giriþi olduðunu da belirttim.. Ben acemi yatýrýmcý deðilim..bir hisse düþüþ trendindeyse ve güvendiðim bir þirketse kademeli alýmlara devam ederim... 30 ila 45 günde bir nakit giriþim var...cds ler 900 lerdeysen aldýðým eurobondlardan...Ama senin aklýnda bilginde bunu anlayamaz.. Diðer nakit giriþimde maaþlý çalýþan olmamdan kaynaklanýyor.. 71 bin tl maaþýn yarýsýda hisseye gider bende... Ama asýl yüklü giriþler eurobondlardan kaynakalnýyor.. Ha eurobond tavsiye etmiyorum çünkü cds ler þuan da 300 ün altýna indi.. 900 den 300 e düþerken ettiðim karýda karþýnda olsam anlýna yapýþtýrýdým..
Üstelik 7 hissedeyim tek hissem froto da deðil.. en büyük ikinci yatýrýmým frotoda.. Ama sen anlayamassýn çünkü senin anlamak gibi bir derdin yok.. Zaten dediðim gibi ereðlide seni rezil, kepaze ettiler... Senin için üzülmüþtüm ama haketmiþsin....
Genelde senin gibi iþi gücü olmayan boþ adamlar burda birþeylere salça olma derdindelerdir... Siz konuþursunuz biz kazanýrýz..
hisse 1200-1400 arasýna geldiðinde hepiniz sývýþýrsýnýz burda..Hepinizle kastým sizin gibi tipler..
Son düzenleme : human01; 11-08-2024 saat: 18:22.
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri