Froto bu hareketierý cok yaptý..Sýkýntý etmeye gerek yok..Böyle hayat geçmez. Spek kaðýdý degýi bu..[emoji3]
SM-A346E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Froto bu hareketierý cok yaptý..Sýkýntý etmeye gerek yok..Böyle hayat geçmez. Spek kaðýdý degýi bu..[emoji3]
SM-A346E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ben de artik brut bakiyorum hep cunku her sene beyanname sinirini asiyorum.
Sirket %10 benden kesiyor temettuyu gondermeden hesaba, aradan ortalama 12-14 ay gecince de bi %7-8 de ben oduyorum beyanname ile..
12-14 ay sonraki para enflasyon nedeni ile ayni olmuyor tabii..
Bir de bir kredi karti kampanyasi bulursam 3 taksit mesela nisan mayis haziran gv 1. taksit, sonra agustos eylul ekim'de bitiyor son taksiti gv 2. taksit...
Bu durumda benim efektif vergilendirilmem sanirim %15 e filan dusuyor vade nedeniyle.
Nasil iyi mi???
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Froto temettu miktarimiz her gecen gun artiyor cok sukur.
Hesapta froto degeri surekli dusuyor, 400tl temettu oldu sanirim.
Tesekkurler borsa
Burda insanlar bize cok yakýn bilen bilir.
Ancak bizim insanýmýzýn son yýllarda artan bir huyu var baskasýndan aldýgý negatifi kýzgýnlýgý moral bozuklugunu baskalarýna aktarýyorlar.
Uyarý yaptýgýný düþünüyor tamam bilgilerini aktardýn ben gidiyorum dedin gittin.
Her gün gelip motivasyon kýrmak ne alaka belki daha iyi olucak!
Çoþku veren de yok çoþku vermeye gerek de yok üç aþagý bes yukarý þirket belli ediyor kendini.
Tahmin ediyordur yatýrýmcý ne olcak ne bitcek.
Ben ikinci temettüyü vermezse olumlu karsýlarým verirse degerlendircek yerimiz var oraya aktarýrým.
Yazmýyým diyorum da arada gelip bakýyorum dayanamýyorum.
Ama Türkiye nin gündemini hiç takip etmiyorum.Ordayken de takip etmiyordum gündem takip etmrk piyasa tahmini yapmak ikna etmek anca fýrsat kaçýrtýyor.
Neyse herkese bol kazanç.
Aklý yatan alýr alan tutar caný isteyen satar. Burasý borsa fýrsat bitmez.
Ben payýmý tutarým Koç lar satýncsya dek de hisselerim durur.
Ytd
Yer Ýmleri