Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Şimdi esas konuya gelelim hiç kimsenin bir hissede 10 lirada yazdığı yazıları 200 de yazma hakkı yok buna bende dahilim. Hatta 9300-9500 te yazılanlar ile 14000 endekste yazılan yazılar aynı kıvamda olmamalı.
Daha ileri gideyim naifçe olsun. ARCLK te operasyon oldu mu oldu.TOASO operasyonun kralı oldu mu oldu.KCHOL operasyonun kralı oldu mu oldu:TTRAK son zamanlarda OTKAR operasyonun kralı oldu mu oldu.Bunun ahmeti mehmeti yok bu işin Ali si Erolu İlhanı yok günü vakti zamanı gelince her hisse de bir operasyon olur.Operasyon dan kasıt nedir yukarıda piyasaya dağıtılan malın bir şekilde aşağıdan toplanılabilmesi için bir yol bulunur.
Benim için ASELS özelinde mesela 200 den 300 e gideceğini bilmek marifet değildir. Artık herkesin anladığı kadar bazı şeyler.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Kasım 2022 de ben de hisse başlığında idim. Kimin ne yazdığı açıp bakılabilir. Karşılıklı paslaşma yazıları ile nasıl bir HYPE yapıldığı çok açık zaten.
https://www.hisse.net/topluluk/threa...icaret/page480
Öyle zannedildiği gibi DUDU milleti uyarıyor falan durumlar da yoktu hani. 10 yazısından 1 tanesi dikkat edin derken diğer 9 unda halaya duruyor insanlar ile kafa buluyor Bu daha ne ki türünde yazılar yazıyor idi.
Hisse gazcılarına dikkat edin. HYPE lerine aldanmayın. Çekirge gibiler. İnvesting hisse net twitter hepside değişik değişik nickler ile yazan profesyoneller bunlar. Yoksa hiç bir Gerçek KY bütün gün hisse nette 10 15 yorum kasim diye uğraşmaz. Manyak olmak ağır işsiz olmak lazım.
Böyle dangalakça bir beklenti nasıl olabilir. Bunu foruma bir insan neden niçin hangi kafa ile yazabilir mesela. 6 ay sonra 10 tl temettü!! Ne içtin ne çektin be birader. Amacın ne!!
Bu hektaşi leri ne zaman froto topiğinde hype lama telaşı içinde gördüm ne var ne yoksa haziran 2024 de boşalttım. O gün bugündür hisse adam olmadı 2 senedir zaten.
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verilecek bir cevabım var elbet.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri