geçen hafta en dip görüldüğünde 20. kademeye kadar olan alışların hepsi tamamlandı ve depo full oldu,
yukarı gittikçede şimdi azalmaya başladı 5 kademe mal kaldı
eğer yükseliş devam ederse 250 puan sonra o da bitecek bu sefer short taraftaki 20 kademe devreye girmeye başlayacak.
ekran başında kendimi günlük 50-100 milyon hacim yapıcam diye haşat ediyormuşum.
yaz emirleri bol aralıklı gitsin gelsin, sen işine bak.
opsiyonlarla da palaneneden yine istediğini al .
Bear_Bull
@BearBull26
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Timothy Ash
@tashecon
Turkey - Fitch rating review this evening. Currently B+ with positive outlook. After Moody’s move I think Fitch upgrade to BB-. Direction of travel is positive - reward for Simsek & team.
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
Türkiye - Fitch derecelendirme incelemesi bu akşam. Şu anda olumlu görünümle B+. Moody's'in hareketinden sonra Fitch'in BB-'ye yükselteceğini düşünüyorum. Seyahat yönü olumlu - Simsek ve ekibi için ödül.
bu timonun 27 agustosta attığı twetelere bakın Şimşiğin görevden alınıcağı vs dedikoduların olduğu zaman alındığı an 20 milyar dolar hüp gider diyordune kadar sevindirik keş para kazanıyor Türkiyede
nazdaq daki şöfer emmi kamyondan atlamış dayı..
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
İris Cibre
@iriscibre
·
13d
Ben Fitch'in notumuzu artırabileceğini düşünüyorum
Neden?
Marttan beri şirket notlarını hep B+ vermişti
2 Eylülde ilk defa BB- not vermiş bir şirketimize
Eğer, artırırsa, notumuz yüksek spekülatiften, spekülatife düzelecek ve yatırım yapılabilir seviyeye 3 kademe kalmış olacak
piyasa yüksek ihtimal not artırımı bekliyor , ben brics den dolayı bir kulak çekme olurmu fıch fıchlik yaparmı dedim yalnız notu artırsa bile ben bir yerden bize salvo geleceğini düşünüyorum
Murat AĞIREL
@muratagirel
·
3s
Aynen yazdığım gibi!
Savcı tahliye kararına itiraz etti, mahkeme itirazı reddetti.
Muhasebeci dahi “organize hırsızlık yaptık†diye itiraf ediyor müfettişler raporunda adeta “yok ya organize değildir, muhasebesel hatalardır, olsa olsa sen kurumsallaşmamışsındır†diyorlar.
gündemdeki dava ile ilgili nasıl bir ülke olduk
Yer İmleri