Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B+"dan "BB-"ye yükseltti.
Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B+"dan "BB-"ye yükseltti.
Borsa’da not artýþýnýn fiyatlanmadýðýný düþünen ekonomistler vardý. Ben de buna katýlýyorum. Yok not artýþý fiyatlarýn içindeyse o zaman pazartesi borsaya etkisi nötr olur. Yani her iki durumda da daha fazla düþeceðini sanmam. Testere piyasasýna devam ederiz o ayrý. Gene de artýþ gelmesi olumlu, küresel sermaye Mehmet Þimþek’i destekliyor ee ne de olsa güzel faiz veriyoruz $ bazýnda. Herkese iyi hafta sonlarý. Umarým hiç kimse hafta sonuna þortta girmemiþtir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Dünyada her þey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürþit ilimdir, fendir. Ýlim ve fennin haricinde mürþit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Dünyada her þey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürþit ilimdir, fendir. Ýlim ve fennin haricinde mürþit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
*Fitch: Türkiye'nin yakýn tarihi, en üst siyasi seviyelerde düþük faiz oranlarýna olan güçlü inanç ve çýkar gruplarý ile lobi gruplarýnýn potansiyel direnci göz önüne alýndýðýnda, politika geri dönüþleri riski hala mevcuttur
ÖÖ 12:06 · 7 Eyl 2024
·
,
Niye ki piston aþaðý olur beklenti görünüm pozitif idi duraðana çevirmiþ. Bunu duyan palabýyýk basar aþaðý😀
Bilerek ve de isteyerek þort girdim hatta perþembe den beri...
https://x.com/tanergenek/status/1832...194266400?s=46
Ben not artýþýnýn fiyatlanmadýðýný düþünüyorum. Dolayýsýyla görünüm de öyle. Piston zaten aön (al ölü nokta) da.
Dediðiniz beklentiye sahip olanlar da vardýr elbet ama onlarýn piyasa yapýcýlýktaki etkisinin ne mertebede olduðunu önümüzdeki hafta göreceðiz.
Yer Ýmleri