Reisim hünkârými afrigaya iþçi olarak gitmeye ikna etmeye çalýþýyorum. Reis az kaldý ikna olacak. Ülkemizin sekiz turizm elçisi olacak Afriga da
narine tüm türkiye üzülüyor... herkes onu konuþuyor ama sadece 2023 de 66 bin ,çocuða cinsel istirmar davasý açýlmýþ.
bunlar cinsel istismar.
kayýp çocuklar ne kadar var birde ona bakmak lazým..
narin çocuðumuz bu yüzbinlerce çocuklardan sadece biri..
rakamlar felaket..
![]()
Son düzenleme : EMLAK; 09-09-2024 saat: 13:24.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Ýran: Nükleer anlaþmanýn yeniden canlandýrýlmasý için diplomatik fýrsat var
Ýran Dýþiþleri Bakanlýðý Sözcüsü Nasýr Kenani, nükleer anlaþmanýn yeniden hayata geçirilmesi için diplomatik fýrsatlarýn bulunduðuna inandýklarýný söyledi.
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
bu toplumu çürütmeye çalýþýyorlar..
BAHÇELÝ HAZIRLADI ERDOÐAN ÇEKTÝ - Levent Gültekin
https://www.youtube.com/watch?v=cclm8O8nWWI
zamanýnda yazmýþtým ahlak çöktümü.. geri gelmez.![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
henüz agresif kýrmýzý alaný terk ettik diyemiyorum,
a mavi alana bütünüyle geçersek bunu diyeceðim,..
þimdilik bu oluþmadý,..
(a mavi rengi desteklere ve dirençlere koyuyorum, bu cuma günü destekti, cuma günü düþüþte buna nokta 1 yaptýk,...bu günse altýna sarktýk,
buna tekrar dönüþ her ne kadar agresif düþüþü bloke etsede,...pzt(bu gün) açýlýþ sonrasýnda cuma günkü destek altýna sarkmalar nedeniyle bu destek bir taraftanda dirençleþiyor,..
o nedenle sarý renk ideal yerimiz ve yeniden long ümitler için bir hazýrlýk yeri, bu olmadan ben long ataklara þüpheliyim,..ama eðer olursa yinede a mavi alanýn agrasifliði kesmesi en azýndan bir kar dýr,..ve günlük destekler üzerindeki tehlikeyi biraz olsun rahatlatýr)
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Yer Ýmleri