Bulut iyi günler.
Bir öğretmen arkadaş ile görüştüm.Kendisi az çok bu konulara vakıf olabilir.(öğrenme güçlüğü çeken çocuklara öğretmenlik yapıyor idi geçen seneye kadar.Bizim çocuklara da özel ders veriyordu kovid öncesi).
"İstersen telefon numaramı verebilirsin "dedi.
konuşmak istersen verebilirim.
not:Bana birçok şey söyledi ama konuya vakıf olmadığım için dilim dönmez söylediklerini.(Rapor dedi,test dedi(seviyesi için),ailelerin bazıları normal okulu bazıları özel okulu tercih ediyo gibi bişiler dedi vs vs..)
not 2 : "Hemen ararsa şu an müsaitim" dedi.Şu an teneffüs zamanı ders arası sanırım.
not:3-5 gün ara vermiştim başlığa ama bu önemli .
Saygılar.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
[QUOTE=ALPER;6888100]Ne pensilvanyasi california. Ohoooo. Senle yola da çıkılmaz[/QUO
Bunun akıl gidik. Götür oraya bir sürü gey var birinin yanına bırak gel. Onun kız mi gey mi olduğunu anlayana kadar on sene geçer.
Işık okte kitabin ortasından konuşmuş... Elinde olsa bofa ya kollayan BIST e kalayi basacak.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
23 mart 128 garan
Hamdım Piştim Yandım
Olay hisse olayı cartu curtu değil ki... Çıkarsın borsadan ne hali varsa görsün dersin takilirsin... Adamın dediği bu algolara verilen imtiyazlar başka fonlara falan verilmiyor diyor. Bırak onu seni aslanın önüne atıyorlar her gün yapiyorlar. Bugün bir tanesini oldursen yarın yeni aslan getiriyorlar bir de tek kolunu da bağlamışlar senin.. Açığa satış olsun şu devre kesmeler olmasın, en azından yüzde yirmi günlük artış azalış, yani etkin piyasa olsun mevzusu... Milletin umurunda değil ki endeks.. kağıt düşmüş satanı sıkıştıracak birileri olur etkin piyasada..10 TL lik kagidi 1 TL ye getirse yine birşey yapamazsın. kıssadan hisse... al capone da dedi yani çete var ortada.. sen istedigin kadar yorum yap hikaye diyor..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri