kurum bile bile yapmaz bence.. 1 yaparsın ceza gelir 2 yaparsın 3 yaparsın bakmışın lisansını alıvermişler elinden
hadi biri ceza bilmem ne umrunda olmasa kafayı sıyırsa.
55 i birden mi kafayı yedi yaw.
burada resmen organize işler var..![]()
kurum bile bile yapmaz bence.. 1 yaparsın ceza gelir 2 yaparsın 3 yaparsın bakmışın lisansını alıvermişler elinden
hadi biri ceza bilmem ne umrunda olmasa kafayı sıyırsa.
55 i birden mi kafayı yedi yaw.
burada resmen organize işler var..![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
Bence bütün tahtaların sahipleri, oyuncuları yuvarlak masa kurmuş konsey oluşturmuş başına da jöleli geçmiştir. Demişlerdir tek elden herşeyi yürüteceğiz kar zararı paylaşacağız. Endeks te zarar etsek te viop ta karı katlayacagiz nasıl olsa mal yine sizin demişlerdir. Endeks mühendisliği de oluşmuştur.
Yoksa traktör firması ile ilaç firması ne bileyim şeker satan şirket aynı anda inecek aynı anda çıkacak ne anladık bu işten. Arz talep ortadan kalkmış...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
Piyasada resetleme devam ediyor temmuz 2.60-2.65 bölgesini bekliyorum dediğimde tepki aldık kuş sitesinden gelenler daşak yapma derdine düştü ama bugun bakıyorum ortada dönen dönme dolaplara , kulağımıza gelen dedikodulara ne olduğu belli olmayan kişilere, en önemlisi emin olduğum gördüğüm yatırımcılardaki PANİK fiyatlamayı görmeden girme diyor bana.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Böyle de adam dövülmez ki ya. Ulan adam bayılmış, dövmeyin artık. Ayılta ayılta dövüyorlar.
Yer İmleri