Sonuçta her insaný bir ALAMETÝ FARÝKA ile tanýrsýnýz...Bu forum CRASHCIYI endeks 2000 iken ,kraþþþþ diye diye 8.000 e getirdiði ile tanýr...
Yani arkadaþ genel hayat ve borsa konusunda bu kadar isabetlidir.![]()
Sonuçta her insaný bir ALAMETÝ FARÝKA ile tanýrsýnýz...Bu forum CRASHCIYI endeks 2000 iken ,kraþþþþ diye diye 8.000 e getirdiði ile tanýr...
Yani arkadaþ genel hayat ve borsa konusunda bu kadar isabetlidir.![]()
Her mesaj erlik, beylik... "sen yenisin sanýrým", "kaç yaþýndasýn"...
Bana ne? Senin kaç senedir yazdýðýndan, iþlem yaptýðýndan?
Haaa! Benim tevellütümü çok merak ediyorsan, Karaköy'de tezgahtan fiziksel kaðýt alýp, hâlâ kara defterle hesap yapan tanýyacak kadar eskiyim.
"Yoksa 10 KATLI DOLMA YAPARLAR" yapýyorlar demiþsin.
Yapýyorlar sað olsunlar, olanlara þahidim.![]()
Güzel kardeþim..gece saat 24 olmuþ..arkadaþa neden teþekkür etmedin diyorsun...?
mesajdan sonra uyudum...
Bir de bu kadar borsadasýn neden rehin hisse olayýný bilmiyorsun diyorsun?
...
hayatýmda kredili iþlem yapmadým..ondan...Hatta kredimi sýfýrladým..mesela bölünme olayýný da bilmem(bedelli)..çünkü o hisselere hiç bulaþmam..BÝLANÇOYADA bakmam..Çünkü onlar geçmiþe aittir...
Batmayacak hisseyi en kötü bilançoda almak lazým.(güçlü guruba ait-yabancý ortaklý hisseler)..MGROS zarar açýklarken 30 liraydý..ama bilanço düzeldi 560 oldu...
Bir "getirisi" de bu olabilir düzenlemenin. Lakin yakalamýþken yapýþtýrmak temel amaç zannýmca.
Yoksa 100.000 TL limit ne? Asgari ücretli adamýn alabileceði limit bu. Geride de yazdým.
Güncel olarak açlýk seviyesi altýndaki insanlarýn bile bu kadar limiti var.
Niyet halis olsa, yapýþtýr 1-2 Milyon üzeri veya hadi olmadý 500.000 üzeri limitlere...
Veya o kadar da toplumu düþünüyorsak, yattan, elmastan, kürkten...
Gerçekten "özel tüketim" sayýlabilecek þeylerden al.
@mert45 baþkaným, sözüm meclisten dýþarý![]()
Bence endeks yükseliþi tamamen endesk hisseleriyle olacak.Yan hisseler finansman olarak kullanýlýyor..Patron kredi alamýyor..hisse satýyor.
Kanýmca yüksek enflasyondan çok nemalanan sigorta-telekom frene basacak.Eðer ralli olursa bunun mazotu ilerdeki faiz indirimi olacak...
Yani çok dayak yemiþ olan otocular-banklar-sanayi-konut liderliðinde olmalý..
Aracý kurumum beni CEMZEYTÝN için aramýþtý.O aracý kurum arz ediyormuþ.Dediler ki;OKULLUNUN þirketi..þöyle böyle....
Ýstemez ,almayayým dedim...Hisse 20 liradan 10 liraya gelmiþ..
Burada kime hesap sormak lazým?
BORSADA TEK BAÞINAYIZ...Kimseye güvenmemek lazým.Organize çeteler var.
Hele ilk baþlayýnca kafa çok karýþýr..Herkes bir þey söyler.özellikte en tepelerde herkes olumludur.
ÜMÝT SÜREKLÝ KORUNUR.KADEMELÝ DESTEKLER VERÝLÝR.Sonuçta bir bakarýz endeks 11250 den 8700 gelmiþ..zarar %50
Okullu kardeþler CemZeytin’i yine kendilerine ait olan Tukaþ’a satacaklardý. Spk izin vermedi. Sonra halka arz ettiler. Þimdi de yönettikleri þirketlerin hisselerini kendilerine ait borsaya kapalý bir holdinge devrediyorlar. Söz konusu holdingin içini bu þirketlerle doldurduktan sonra o holdingi halka arz ederler muhtemelen. Tavþan’ýn suyunun suyunu çýkartacaklar...
Evinde robot süpürge olanlar bi baksýn hele![]()
"Hacklenen robot süpürge sahibine küfürler yaðdýrdý.
Þikayet edilen süpürge serisi Türkiye'de de satýlýyor"
https://t24.com.tr/haber/hacklenen-r...gdirdi,1189497
Yer Ýmleri