Bu hareket bence tamamen VÝOB pastasýyla ilgili bir durum.90.000 diðer var.
Ortalamaya bakýnca maliyetler 112.000 ortalama var.Yani short babalar gayet güzel karda..Endeksi bir yere kadar düþürebilirsin.
Burada 2-3 senaryo olabilir.
Benim hedeflerime çok yaklaþtý...
Benim açýmdan 8700-400 arasý ORTA VADELÝ(5-7 ay hedefli) alým yeridir..Endeks hissesi 4-5 hisseden alým yapacaðým-yaptým vs...Umarým biraz daha düþer...ÝSRAÝL-ÝRAN olayý çok kötü olursa en fazla 7200-400 e kadar beklerim..iþte o zaman da tarlayý satar ek yaparým..
STOPLOSSUM yok..Hedefim nisana kadar (13.700-15.000 aralýðý )..Oradan 2-3 aylýk short açarýz
Öyle hisse trade eden deðilim..Yýlda bir iki kere alýr ve aylarca beklerim.5 aydýr ilk defa hisse aldým-alacaðým da..
Buyrun ORTA VADELÝ öngörü yapmak isteyen yazsýn.ÞARTSIZ-KOÞULSUZ,kademeli destek-direnç vermeden..
TEK yorum yapan her þeyi söylemiþtir..AMA ÇOK ÞEY SÖYLEYEN ESASINDA HÝÇBÝRÞEY söylememiþtir.Ýþine geleni ön plana atar.
Baktým kimsede orta vadeli yorum yok.mayýnlý arazide ilk giden olayým..
KAYITLARA GEÇSÝN: 14 EKÝM 2024..BIST100:8699
Linçlenebilirim ama kiþisel düþüncem 14 teyiz...zamaný gelince( eðer yanýlýrsam) fikir beyan etmeyenler eleþtirirse var ya...
Buyrun arkadaþlar...kaç numara ise kayýt altýna alalým...SONRA BEN ÞÖYLE DEMÝÞTÝM olmasýn..isterseniz kendi mesajýnýzda açýklayýn not alalým...Hisse iþinde sadece orta vadede para vardýr.geri hikaye..
o zaman bana müsade...ADÝOS ben memetabinin yanýna gider.

Yer Ýmleri