Endeks zirve görecek ama önce benim zottirik tahtalarým zirve görmeli. Yoksa býrakmam endeksi..
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Endeks zirve görecek ama önce benim zottirik tahtalarým zirve görmeli. Yoksa býrakmam endeksi..
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Akþam akþam güldürdün beni ya Allah iyiliðini versin emi
Malesef o iþ öyle olmuyor dayucuðum, endekis düþerken senin hisseler en önden koþar
Yabcak biþii yok, kural büüüle
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Endekis vob iþi genelde daytradecilerin iþidir, kýsada vurup kaçma taktiði, o yüzden trendin hiç önemi olmaz günlükcüler için.
Mesela ekim vade 11777 olarak günün dibi görülmüþ olabilür. Haaa bu demek deðildir ki yarýn daha da düþmez anlamý taþýmaz.
Bol kazançlar![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Malesef günün dibini bulamadýðýmýz için, bugün kü þansýmýzý kaybettik.
Artýk yarýna bakýcaz...
Nassa borsada fýrsatlar hiç bitmiyor her gün kazanma þansýn var burda
Yaw o deðilde dün tepeyi bulamadýk bugün dibi bulamadýk ben bu palayý napim þindi![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Günaydýn esnaf hayýrlý iþler bol kazançlar diliyorum.
Endekis vob iþi genelde daytradecilerin iþidir, kýsada vurup kaçma taktiði, o yüzden trendin hiç önemi olmaz günlükcüler için.
Mesela vadeli eksi açtý ben þimdi günün tepesini nasýl bulucam, bulamamo yüzden bugün de günün dibini bulmaya çalýþacam 11540 olarak günün dibi görülmüþ olabilür. Haaa bu demek deðildir ki yarýn daha da düþmez anlamý taþýmaz.
Bol kazançlar![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Japonya Merkez Bankasý Baþkanýndan 'artýþlara devam' mesajý
Japonya Merkez Bankasý (BoJ) Baþkaný Kazuo Ueda 17 yýl sonra gelen faiz artýrýmýnýn ardýndan veriler tahminler doðrultusunda gerçekleþirse artýþlara devam edeceklerini söyledi................
bu haber can sýkýyor dayý......daha da aþaðý olma ihtimali yüksek.....bu haberden belli ki haberin yok......
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Sýký can iyidir dayucuðum kolay kolay çýkmaz.
Sen paralarý katlamaya odaklan![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri