1 ile 18 arasýnda fark yok... her ikiside peþkeþ, her ikiside soygun
ben ticaret erbabýyým
bak burada hesap ettim..
benim dediðimi yaparsan devlet payý % 70'i bulur...
70 almak varken... 1 de alsan devleti soydurmaktýr, 17 de alsan devleti soydurmaktýr
siz AZ soydu, ÇOK soydu peþindesiniz
ben hiç soydurmama
o yüzden rakamalarýn 3 aþaðýsýna 5 yukarýsýna bakmayýn... ANAFÝKRE odaklanýn ANAFÝKRE
tamam benim fazla yadýðýmý altun % 1 meselesini unutmayýp, gündeme getirdiniz
buyrun bunlarý cevaplayýn...
alýn hesap makinalarýný hesaplayýn
hayýr çýtak senin hesabýn yanlýþ, hökümatýn yaptýðý doðru deyin
bunlara neden birþey deyemeyorsunuz
NOT: 200 ü kullanýp yýrtmaya çalýþmayýn... olayýn böyüklüðünü anlatabilmek içindir... zaten gönderide KÜFÜR varsa, soygun çok böyüktür, ve dayu bu yüzden sövmüþtür... 100 olsa ne olur ? 50 olsa ne ? ben devlet 1 kuruþ zarar etmesin istiyorum
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Mevduat faizi %50-Kredi faizi %70-80 cývarý.
Gidin ticaret yapýn,iþletme açýn,üretim yapýn...görün ebenizin örekesini.
5-7 sene önce asgeri ücret 2.250 tl idi,güncelde 17.500 tl oldu...kýdem tazminatlarý ödenmez durumda.
dayý son yazýyorum.
devlet HÜKÜMETTÝR. çünkü kararlarý o alýr... o yüzden teorik olarak ben herþeyi hükümete yüklerim... bu 1
bütün devlet çalýþanlarý bir bakanlýða baðlý deðil mi ? bakaný seçen kim ? SEN
eeee... bakan sorumlu... topluca hükümet
maden iþletiyoruz. bir senin ihalesini aldýðýn ve iþlettiðin, birde devletin kendi iþlettiði.
giderler ayný varsayýyoruz... onlarý çýkardýk
kalan parayý bölüþeceðiz. (kalan para 100 para )
sen iþletiyorsun: 20 devlete... 80 senin cebine
devlet iþletiyor : 100 devlete
''ben bu 80'i neden nohut'un cebine koyuyorsun ? '' diyorum
sen deyeceksinki, ben o 80 ile, çamaþýr makinasý, araba, yiyecek alacam... EKONOMÝYE geri katký saðlayacam
ee DEVLETTE götüne sokacak deðil;
fabrika açacak, yeni istihdam saðlayacak, atanamayýp intihar öðretmenleri iþe alacak belki
birde sen 80'in 20'sini harcarken, devlet 80 'ini harcayacak
Çýtak. biraz geçmiþe git....Gübre fabrikalarý-Çimento fabrikalarý-Devlet bankalarý-Ereðli-Tüpraþ-Petkim-Metaþ-Kardemir in bilançolarýný incele...bu iþletmelerin alayý partilerin çiftlikleri idi.
Not:Devlet bankalarý güncelde eskisi gibi olmasa da farklý þekilde hortumlanmaktadýr.
YTD
bana KAPÝTALÝST DÜZENÝN 1 harfini bile savunmayýn
sebze meyveyi neden bu kadar PAHALI yiyoruz, biliyonuz mu ?
adana'da çiftçi portakalý 10 liraya satamazken, marketlerde 50 tl'den aþaðý alamýyorsunuz ? neden
HALCÝLER yüzünden
Türkiye'deki bütün haller, (bir kýsmý PKK yandaþýda olan ) KARS'lýlar tarafýndan ele geçirilmiþtir.
TEKELDÝRLER...
çiftçiye onlar ne reva gördüyse fiyat odur.
8 lira çiftçiye verir..(1 senelik emeðe karþýlýk ) kendisi oturduðu yerden 20 tl'ye fiþi keser yollar istanbula
Yer Ýmleri