Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
yangýn sönmüþ..
daðýlýn..![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Güvenlik Kaynaklarý, “Hudutun Suriye tarafýnda bir çatýþmadan seken bir roket mayýnlý araziye düþmüþ ve yangýn oluþmuþtur. Birliklerimizin herhangi bir dahli yoktur. Karþýlýk da verildiði doðru deðildir
Pamuk, 2005'te bir Avrupa gazetesine "30 bin Kürt'ü ve bir milyon Ermeni'yi öldürdük, Türkiye'de hiç kimse bunu dile getirmeye cesaret edemiyor. Ben ediyorum" þeklinde açýklama yaptý.
Yýllardýr bir Nobel almak için çalýþan Pamuk'un bu ihaneti karþýlýksýz býrakýlmadý. Pamuk'a bu sözlerinden bir yýl sonra Nobel Edebiyat Ödülü verildi.
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Ek olarak ilgili þahsýn uhdesinden baðlamsýz...(Ki aman bir daha kendisi ile yüz göz olmayalým...)
Bu profilin; dini, ideolijk, siyasiyi, ekonomik hatta günlük borsa tahmini ile ilgili uyuþmadýðý...
herhangi birinin görüþüne, kiþiliðine vb. saygý gösterdiðine dair herhangi bir veri var mý?
Tipik "kindar nesil" tavrýdýr... Herhangi karþý bir görüþe saygý çerçevesinde...
Ýyi ihtimalle:
-Sen ne zamandýr yazýyorsun?
-Sen kimsin?
-Senin yaþýn kaç?
seviyesinden daha yukarýda verilmiþ bir karþý cevap var mý söz edilen profil için elinizde?
Bir de Nobel sahibi bir ekonomi profesörü ile bir tutuyorsunuz?
Akýl saðýlýðýnýz iyi mi kuzum?
Dediklerine katýlýrým..Her þeyi anlarým da ÞAPKA ÝNKILABI ne demek?
Milletin üstünde elbise yokken,Ýngiliz sömürgesi FRENK ÞAPKASINI dayatmak ve tonlarca sterline bunlarý almak...
Ýþte biz bunlarla uðraþýrken ALMANYA OTOMOBÝL fabrikasý açýyormuþ.
2002 yýlýna kadar sonuna kadar LAÝK hükümetlerle yönetildik.Bana kimse eski yýlarý övemez.
Siz bile bahsetmiþtiniz.Annem ve kardeþimle ,þunlarý yaþadýk diye.Sadece siz deðil ülkenin hepsi öyleydi.Benim çocukluðumda öyleydi)
Sonuçta AKP 2013 hatta 2018 ye kadar bence gayet güzel götürdü..O zaman kadar da defalarca da destekledim.
Hatta 2008 global krizde tek kelimeyle bizi teðet geçti..EKONOMÝK DEÐERLERÝMÝZ ÝNGÝLTEREMÝN deðerlerine geliyordu(enflasyon vs)
Ama NAS modeli ve -rüþvet-yolsuzluk-þatafat gibi durumlara bulaþýnca desteðim olmadý.
Yer Ýmleri