Hisse alan batar dayucuðum, ralli olsa bile senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir vizyonuyla hareket ediyor herif
Asla kazanamazsýnýz
Vob yab paralarý katla
Hisse alan batar dayucuðum, ralli olsa bile senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir vizyonuyla hareket ediyor herif
Asla kazanamazsýnýz
Vob yab paralarý katla
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
ben günlük olarak çoðunlukla takým elbise giyiyorum. öyle çok marjinal bir tarafým yok.
alkol alýyorum ama dýþarýda pek içmiyorum. keyfim olursa ayda yýlda bir.
sinema tiyatro yýlda birkaç kez.
böyle keyfimin olduðu zamanlarda da bedevi kýlýklý biri bana yaklaþýp "TEBLÝÐ" diye zýrvalarsa kusura bakmayýn ama önce videoya alýp sonra aðzýna gözüne sýçarým.
saygýlarýmla![]()
audentes Fortuna iuvat
TRUMP baþgan 20 OCAKTA göreve baþlayacak...40 günde CÝCÝM günleri desek...Ýçindeki alaca karanlýk MARTTA ortaya çýkar..![]()
https://www.youtube.com/watch?v=ri3lwieMlh4
Sizi medeniyete davet ediyorum sayýn el turco![]()
Ben de otobüste veya gerçek hayatta, deðerlerime dil uzatan adam arýyorum veya gariban bir insana-tesettürlüye laf atan......Bunlar bana hiç rastlamýyor...
Mukaddes deðerler incidir..Onlarý çöplerin üzerine atmayacak kadar akýllýyýz.
Nice zeki genç varken.FOSÝLLEÞMÝÞlerle iþimiz olmaz...
Kazananlarý tebrik eder, kaybedenlere geçmiþ olsun dilerim. Zaten bu sayfada hiç kaybeden yoktur buna eminimzehir gibi çocuklar hepisi cin gibi maþallah
Emeði geçen herkese teþekkürler. Ýyi akþamlar
Gidip paralarý sayayým, mertabim makinayý aldý vermiy zalým alacaan ossun![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
USDTRY'nin de götü-baþý oynamaya baþladý bugün... Kapanýþ ne olur bilemem ama...
En uzun barlardan biri oldu son haftalarýn... Politika deðiþikliði diyenler haklý mý acaba?
Cumaya gidip saf tuttuðun din kardeþinin götüne bakan müslümaným geçinenlerden korusun kalbi ile pipisi arasýnda kaldýðýnda insan böyle olur.
Yer Ýmleri