Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
"İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"
Ben belli bir süre yazmayacağım herkese kolay gelsin.
MODlar da aşağıda ama cevap hakkı olarak 2 cümle yazayım: benim emregüneşle hiçbir problemim olmadı.kendisi de oldukça bilgiliydi.EREĞLİ hakkında fikir alışverişimiz de vardı.
dünkü olayda ben orta vadeli görüşümü yazıp kenara çekildim..3 saat sonra sindoma,İSMAİLDEN aldın vs. deyince tartışma başladı...
Yoksa o zamana kadar sindoma ile polemik olmadı(son 30 gün için diyelim)
Beni sevmiyorsun ,gayet doğal..Ama seninle olan tarışmalrımız senin din-diyanet-evrim konularını açmandandır.
Haydi bol şanslar..
birini sevip sevmemekle ilgisi yok.
1 ay ceza aldığında ben o gün yoktum bile forumda... kimbilir kimle tartıştın kime hakaret ettin.
özrün bile suçlamaca..
din diyanetmiş.. bilime din düşmanları kafirler gözüyle bakarsan sana öyle gelmesi senin sorunun
çok değerli analizlerin varsa aç topic.. sadece orada yaz.
merak eden gelir okur zaten) kimseden tebrik almak için sen beni niye tebrik etmedin diye sormazsın böylelikle.
hala tartışma yapacak kapı arıyorsun.
küfür edip yazını değiştiriyorsun.
ben sana ne desem az bile gelir....
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Tutunup bi atak daha yaparsa shortları duman eder en azından bugün için.
Benim şahsi önerim yukarıda.
Yazdıklarının çok önemli olduğunu düşünen varsa açsın kendi topiğini, Haftalık, Aylık vb. yazsın öngörülerini,
gelsin dilediği zaman buraya da referans versin. Kullanmak isteyene Blog fonksiyonu da var.
Lakin iş sadece VIOP, Endeks vb. tartışması olmadığından bu da işe yaramaz..
Kahvehaneye dalıp,
"Ben Fatih'in fedaisi Kara Murat; hepiniz bir, ben tek ulan kefereler...!"
diye bağırınca ortalık karışıyor haliyle.
Yer İmleri