Bizim milletin yatýrým zekasýný hafife alma.
Altýný en tepeden verdiler Kira çarpaný düþen konutlarý alýyolar ellam.
Rakamlar bunu söylüyor.
Ekim ayýnda 165 bin konut satýþý çok yüksek bir sayý bu aylýk bazda.
Bizim milletin yatýrým zekasýný hafife alma.
Altýný en tepeden verdiler Kira çarpaný düþen konutlarý alýyolar ellam.
Rakamlar bunu söylüyor.
Ekim ayýnda 165 bin konut satýþý çok yüksek bir sayý bu aylýk bazda.
Bence evler, DOLAR BAZLI çok pahalý...Cumhuriyet tarihindeki en olumlu zamaný yaþadýðýmýz 2011-13(faiz -enflasyon %4-5 di) deki dolar bazlý fiyatlarda.
100 dolar olan ev 2020 den önce 5 yýllýk ortalamasý 50 dolardý.(dolar bazlý emlak endeksi)..Belki bu kadar inmez ama 70 dolar olmadan da ev almam(yatýrým amaçlý)
Dolarýn çok ucuz kalmasýndan kaynaklý.Ekonomik oyunlarla DOLAR baský altýnda kalabilir ama zamaný gelince mutlaka ederini görür.
esasýnda stretsiz zenginliðin sýrrý: varlýklar arasýnda orta vadeli geçiþ yapmaktýr.BORSA-DOLAR(ALTIN)-ARSA-EV vs....
Þuanda benim tercihim ev-araba olamaz(dolar bozdurarak)..kredi çekerek alma iþine karýþmam![]()
günaydýn millet,
az önce long pozlar kapandý.
giderse alan kazansýn.
Açtýðým pozlar beni baðlar, benim aklým bana ancak yetiyor.
Takip ettiðim olasý dalga cephesinde henüz 4. dalga bitmedi bence abi (4.dalga fiyat dibi görüldü tahminim) .. epik 5 hareketleri böyle olmaz haklýsýn . 4. dalga yükselen bir diple bitecek . asýl etkiyi (lastik toplarý) 2025 te göreceðiz tahminim ..ytd ..
not : yazdýklarým en olasý gördüðüm sayýma dayalýdýr .. olasýlýktýr .. ytd.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Tek elle yönetilen borsada neden düþtü neden yükseldi diye sorgulamayacaksýn..sindoma53.
gelelim bugune þimþek reform yapýcaz diye twete atýyor makinalar yukarý sürüyor
tamamda bakaným 1.5 senedir neyi beklediniz tek reform vergi.
günü kurtarma konuþmalarý yerine hýzlý hareket edilmeliydi geç kaldýk yine.
2024.11.15 10:46:18 37.9958 37.6015 5.0 -.- 4.9 4.8 GOVDELI-DOGANSEHIR (MALATYA)
Malatya'da ikamet eden vatandaþlarýmýza geçmiþ olsun.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Altýný bozup aldýðýný nerden biliyosun
yeni deðil Konut satýþýnda temmuzdan itibaren ivmelenme var
Haziranda 79 bin iken
Temmuz 127 bin
Aðustos 123 bin
Eylül 140 bin
Ekimin 165 bin oluþunun esas sebebi piyasada köpüðü nispeten alýnmýþ olmasýna ilave bazý bankalarýnýn konut kredisinde nisbeten düþük faizlerle kullanýmý kolaylaþtýrmasýyla bekletilmiþ taleplerin patlamasý var
konut bizim millet için sadece yatýrým aracý deðil ..ihtiyaç
hele kiracý ev sahibi çatýþmalarýnýn zirve yaptýðý dönemde çok da mantýksýz deðil
üstelik enflasyon tüm hýzýyla otobandayken halen![]()
Yer Ýmleri