beta sizi burda ilkkez görüyorum.þikayet etmek ne demek, acaba sistemin adamýmýsýn?bana göre öylesin.adam düþüncelerini paylasýyor bence de haklý resmen soygun var.
faiz düþecek gyo lar uçacak..bu yaygarayla çoban 9300 üstünde bekliyor þuan..en ufak olumsuzda ilk bunlar satar..önceki koyunlar kaçtý diyorum ..yeni koyunlar aç karnýný doyurmadan gelmeyecekler..dolarý 50 lerde görelim bakalým bizde alýrýs gyo
Kimsenin adami deðilim. Bu fikir paylaþýmýndan ziyade telkinde bulunmak. Abka fikirlerini yazýyor Sindoma yazýyor. Fikirlerini paylasýyorlar. Doðru yönde olan parasýný kazanýr digeri zarar eder. Beni ilk defa görmeniz normal. Çok az yazýyorum. Bem sadece indanlar etkilenir diye yaziyorum. Yoksa beni ilgilendirmez. Bem buraya göre pozisyon zaten almam.
9300 9000 ...olursa buranýn altý..en çok hangi sektör satacak bakalým..
Bir þeyi bir defa söylemek fikir belirtmektir ama sürekli ard arda flood yapmak bencede telkin ve yönlendirmeye benziyor. Önceden biri vardý adýný unuttum o geldiðinde ne derse tersine giderdi borsa, sürekli ters algý yapýp sonra kaybolurdu bizde söylediðine göre ters hareket eder yönü tahmin ederdik. Þu an böyle bir belirti yok![]()
Yer Ýmleri