negzel alýyor...
yavaþ al be.. short neyim vardýr![]()
negzel alýyor...
yavaþ al be.. short neyim vardýr![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
sayýn Medwing..Ben sadece dün orta vadeli
düþüncemi açýkladým..ama sindoma sebep yokken sen buradan kopya çekiyorsun vs. dedi..
Özelden ve buradan ORTA VADELÝ DÜÞÜNCEM merak edildi..Ben de risk alýp yazdým..YANILABÝLÝR DE..AMA SÝNDOMA GELÝPTE,sen buradan buradan kopya çekiyorsun derse, ne demeliydim?
Kendisi de açýklasýn veya açýklamasýn..ama kopya çekiyorsun demekle tüm emeðimize hakaret etmiþ oluyor..
Yoksa benim sorunum yoktu..YORUMU YAZIP gittim..3 saat sonra bu arkadaþ iþi baþlattý.
Efenim önce kendimi tanýtayým...
Ben 6C sýnýfýndan KýsaVade
XU100 için bazý yakýn gösterge deðerleri:
Haftalýk IM CS desteði : 8.579,50
Önceki Yýlýn Zirvesi : 8.562.70
Günlük Pivot(Yarýn Açýlýþ Sonrasý): 8.755,666(Emlak hocu bi ateyiz olarak yorumun var mý? )
Haftalýk Pivot: 8969,55.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...11#post6908911
https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post6908919
Diðer tarafta kaldý. Günün deðerleri yeni topiðe taþýdým.
ABKA'nýn üzerine çok fazla oynanýyor ve kötü sözler kullanmasý için tahrik ediliyor. Borsa'nýn bu kadar zor günlerden geçtiði dönemde kendisi gibi tecrübeli oyuncularýn fikirleri bence burada yazan veya yazmayan herkes için oldukça önemli.
Sindoma için deðil bu lafým ancak onu hakarete zorlayan kiþilere herhangi bir ceza verilmiyor ki bu da adaletli bir yönetimi sorgulatýyor. Sizden burada yazar olarak ricam bu seferlik lütfen cezayý kaldýrýnýz. Bizim burada beyin fýrtýnasýna ve farklý görüþlere ihtiyacýmýz var.
Yazdýklarým kendime günlük tutma amaçlý olup hiçbir þekilde YATIRIM TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ.
Seans açýk seansla ilgili paylaþýmlar yapalým .. Tartýþmamanýn yolu kolay engelleyin birbirinizi olsun bitsin .. Aylardýr anlaþamadýðýnýza göre artýk anlaþmanýz zor engelleyin
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Arkadaþlar düþüncem budur...Dün yazdým(FORUMDA VAR)..Elbette yanýlabilirim..HATTA ÖZGÜVEN YÜKSELDÝÐÝ AN YANILMANIN YAKIN OLDUÐU ZAMANDIR.
ÝSRAÝL OLAYI nükleere inerse 7300 de olur..AmaABD seçimleri varken ve PETROLU-GERLÝMÝ fýrlatacak sert bir ÝSRAÝL beklemem..
Onun için 8700-8400 benim alýþ noktamdýr.. .bana müsade..
![]()
Yer Ýmleri