Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Matriks Haber
@MatriksHaber
Putin, BRICS zirvesinde üye ülkelerin finansal alandaki iþbirliðinin ele alýnacaðýný söyledi
-Rusya Devlet Baþkaný Vladimir Putin, Kazan'da düzenlenen BRICS Liderler Zirvesi'nde, üye ülkelerin finansal alandaki iþbirliðinin derinleþtirilmesi ve birliðin geniþlemesinin ele alýnacaðýný söyledi
ÖS 12:09 · 23 Eki 2024
·
767
Görüntülenme
pit haber böyle
Hakikaten ilginç bir ülkeyiz,burada sizlerin söylediði þeylerin daha fazlasýný ben 10-15 yýldan beri söylüyorum.Düþüncelerimden dolayý aðýr bir bedel ödemiþ biriyim.Sahi siz ne bedel ödediniz?Bu muhalif kesimin kýzgýnlýðý ne.(Muhaliflik ise ben sizden daha çok muhalifim.Bu konuda hakkýmda mahkeme ilamý bile varÞaka yapmýyorum ha yanlýþ anlamayýn.Özel olduðu için buradan paylaþmamý da istemeyin.Yüzyüze görüþmek isteyen olursa paylaþýrým.)
Ne demiþti Tandoðan geçmiþte,bu ülkeye kominizm gelecekse,onu da biz getiririz.Bu nedenle iktidarýn bu son çýkýþý bana ,bu ülkede muhalefet yapýlacaksa onu da biz yaparýz gibi geldi.Tandoðan kominizmi getirseydi,ülkeye kominizmi getireceðiz diyenlere gerek kalmazdý.Þimdi de muhalefete gerek yok o zaman,böyle de bir ironi yapalým.
Tr BRICS e 500 milyar dýþ borçla girerse.!!!
BÝST anýnda.!!!
Çöker.!!!
Döviz kurlarý.!!!
3-4 katýna fýrlar.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Mevcut muhabbete kimse itiraz etmediðine göre...
Long'da yakalanan yok galiba... "M'aþþallah" diyelim.
Mevzudan baðýmsýz...
Özellikle sosyal medyada, baþta "temettü emekliliði" savunucularý olmak üzere,
düþüþ sürecinin baþýnda KCHOL güzellemesi yapanlar vardý.
-"Ülke batsa, KCHOL'a biþey olmaz vb..."
N'apýyorlar acaba?
980 üstü rakamlarý terk ettik mi ?
yoksa son bir 977--981x aralýðýný zorlayacak mý ? onu çözmeye çalýþýyom
Ne konuþuyorsun arkadaþým ... Þu andaki siyasette geyiði donulenlerin alayý ya komünizmi engelleme derneðinden ya da milli Türk talebe derneði torbasýndan geçmiþtir.. alayý Amerikan bilmem nesidir. Birbirlerinden farký yoktur. Ne derseler odur... Burada geyik mastürbasyonu yapýyoruz bakma... Devlet akliymis.. fetosundan ocalan ina, Tayyip in den bahçeli sine hepsi bu derneklerin tornasindan çýkmýþtýr.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri