980 üstü rakamları terk ettik mi ? yoksa son bir 977--981x aralığını zorlayacak mı ? onu çözmeye çalışıyom
Originally Posted by çıtak 980 üstü rakamları terk ettik mi ? yoksa son bir 977--981x aralığını zorlayacak mı ? onu çözmeye çalışıyom değerlendirebilen oldu ise bi 10 bing pivan verdik yine sen ne yaptın derseniz; ben mal gibi zabah açtığım longları ancak maliyetine çıkabildim
Originally Posted by çıtak değerlendirebilen oldu ise bi 10 bing pivan verdik yine sen ne yaptın derseniz; ben mal gibi zabah açtığım longları ancak maliyetine çıkabildim poz 15 bin pivan zarara girince, tabi yönetmesi zor oluyor... algı bozuluyor büyük resimde birşey gördüm... olabilirde, olmayabilirde... olacaksa, bugün başlarmıııı başlamazmı ? bilmiyom bunun maliyetide kötü oldu ama 981700 bi şort
Originally Posted by çıtak poz 15 bin pivan zarara girince, tabi yönetmesi zor oluyor... algı bozuluyor büyük resimde birşey gördüm... olabilirde, olmayabilirde... olacaksa, bugün başlarmıııı başlamazmı ? bilmiyom bunun maliyetide kötü oldu ama 981700 bi şort 977350 den kapatır... maliyet iyileştirme hesabına geçerim
Originally Posted by çıtak 977350 den kapatır... maliyet iyileştirme hesabına geçerim yakalarsam koyvermem... 976350 pilet ne işin var senin 990xx de mal
Originally Posted by çıtak poz 15 bin pivan zarara girince, tabi yönetmesi zor oluyor... algı bozuluyor büyük resimde birşey gördüm... olabilirde, olmayabilirde... olacaksa, bugün başlarmıııı başlamazmı ? bilmiyom bunun maliyetide kötü oldu ama 981700 bi şort BOĞALAR tehlikenin farkında... şarjör üstüne jarjör yakıyorlar 982400 şort yazdın vermedi
Forum Rules
Yer İmleri