Sabahtan beri mesaj bile yazmadým..sonra....Bu forumda bazý dallamalar türedi...Yeni üye...
Efendim kendimi tanýtayým.Sonra kiminle -hangi sikletle konuþtuðunu bil..
Varoþlardan çýktýk...ve zamanýn öys sayýsal ilk 1.000 de kendimizi bulduk.Fazla ayrýntýya girmeyeyim..yýllarca en kralýndan tüm fikir kitaplarýný okuduk...Hayatýmýz sosyal anlamda müzakere ve fikir tartýþmalarýyla geçti..Çakallarý kuyruðunu bacak arasýna sokup yallah....
Söylediðin olaylarda bir zeka ve derinlik olsun..
KUYTUL hocayý severim..Bence müslüman aleminin fikir önderlerindendir..Biz zülmü kimden gelirse gelsin karþýsýndayýz.Bu mavi gözlü UKRAYNALI da olsa...Kavruk FÝLÝSTÝNLÝDE olsa deðiþmez..Bizim MUTLAK ÖNDERÝMÝZ bize bunu emreder...
Niye dallama diyorum..O zamanlar KUYTULA yapýlan zulmu ne kadar eleþtirdiðimizi hatta bireysel olarak bizzat desteklediðimi bilmediði halde...burada konuþur...
FÝLÝSTÝN DE BÝZÝM-DOÐU TÜRKÝSTANDA BÝZÝM-KUYTULDA BÝZÝM-Ukraynalý mazlumlarda bizim...
FORUM KURALLARI: normalde bu cevabý yazmazdým..ama ÝLK TAÞI ATAN KAÞINMIÞTIR VE HAKSIZDIR...Cevap vermezsen vites yükseltir..bu kadim gerçeðe binaen cevap hakký kullanýlmýþtýr.
ADÝOS1....

Yer Ýmleri