Hocam kaybeden kargoyla Dubai çikolata sý ýsmarlasýn, yarým kilo
Hocam kaybeden kargoyla Dubai çikolata sý ýsmarlasýn, yarým kilo
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Býrak o iþleri...En baþtan açalým...ister TL ister dolar olarak..
ORTA VADELÝ (5-6 AY) için hem alým aralýðý hem de hedefi verelim...
Misal: 2.10-2.20 dolardan alýrým...nisanda 4 dolardan satarým...
veya 7200-7400 orta vadeli alým aralýðýmdýr..ve en geç nisanda 16000 den satarým...
Hiç bir þart olmayacak...ve asla deðiþmeyecek....
ben 7+3 oynayacam 6-7 tahta alarmlar ayarlandý hazýr bazý soruþturduðum tahtalar var onlarda netlik kazanýrsa oyun planým bu yatayda kademeli toplayýp trend seyretmek ama elimde yukarý gitmesi için pýst 100 katalizör yok bu yüzden zamansallýk yaþamamak için hisselerde bekliyorum aþaðý geleceðini düþünerek.
bak senin için anket açýyorum kaç kiþi var burada 106 senin bu yukarda yazdýklarýnla ilgili senin gibi boþ yorum yapacak 1 kiþi çýkar oda goy goy olsun diye ha oda çýkarsa.Ya ülkede 1 dk da ne olacaðýný dünyada ne olacaðýný bilmediðin yerde neye göre þuradan alýcam diyecem 4 ay sonra þuradan satarým diyecemevet zil çaldý anket baþladý.
apka ,
anket devam ederken sýkýlma muhabbet edelim kaç kardeþsin kýz erkek.
Benim tahminim endekis mühendisi olaraktan bistti 8500-9000 bin arasý aralýk 31 ine kadar tutup ne olucaksa 0cak 2025 den sonra olucak
Þuan kartlarý yeniden daðýtýyorlar diye düþünüyorum
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Pala telekomun bilancoyu beðenmiþ.
Herkes olanlarý gördü...Kendine güveniyorsan DUELLOYU kabul edeceksin.Üstelik ABKA ile girerim diyen sensin..
Duelloya çaðýrýp kendisinin gelmemesi ne demek..
Ýþin ucunda ölüm yok.
Ondan sonra konuyu TUHAF noktalara çekmek;''PETKOM 130.''...''WEDWÝNGE seni þikayet ederim'' demek...Forum ahalisinde anket açmak.... neyin kafasý...
Olay çok açýk þekilde anlaþýldý...
Benim açýmdan olay kapandý.
ADÝOSSSS
Yer Ýmleri