Hiçbirþey yapmasa 110-113 bandýna çýkar bence...Oradan sonra bakacaðýz..
Ýnsanlar borsa fonlarýný bozup hala mevduat ve ppf ye kayýyor. Fondan çýkýþ olunca da doðal olarak fon yönetimi hisseleri satmak zorunda...Yabancý çýkýþý tüm hisselerde olduðu gibi bunda da oldu doðal olarak..Sonuç fiyat yarýya inmiþ..
Bu büsküvit geçen senenin popüler fon kaðýdýydý..Sok-Mavi de ayný þekilde..
Fon çýkýþlarý olunca büyük dayak yediler..
Ama bir taban oluþumu yapar ve güzel gider 3 ü de.. Ama hee deyince zor ...Ben Þok ve Mavi de de alýcý tarafýndayým. Ama sanki biraz daha beklemek lazým onlarda
9200-9300 arasýnda gezinecek bugün sanki..Yarýn da artýk papatya falýna bakýlýr
Son dakika | Bakan Yerlikaya ile CHP'li vekiller arasýnda arbede! Salonun önüne set çektiler, Yerlikaya güç bela girebildi
Erdoðan bu durumu affetmez.....
Karar Haber
@KararHaber
·
Þimdi
Son dakika! Sosyal medya paylaþýmlarýnda kullandýðý ifadeler nedeniyle hakkýnda soruþturma baþlatýlan eski AKUT Baþkaný Nasuh Mahruki, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliðine sevk edildi. Mahkeme Mahruki'nin tutuklanmasýna karar verdi
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
YOK LA iþçi mayýþ almasýn, üstüne para versin birde.... godumun bebeleri
[QUOTE=Denizdenizli61;6931705]biz ne için buradayýz ? böyle durumlarda hemen bana haber verin
ben akþama kadar saðda solda destekli giydirecek adam arýyorum
tam benlik iþler... yollayýn bana
küfürlerimizde tescillidir yanievropa birliðinden onaylý
Yer Ýmleri