Fena cakarlar bankalarý ykredi shorttum
Þu tip iddialar çýktýðýnda anýnda çýkýp kap atýlmalý
Ýðrenç Bi borsa oldu burasi
Kac aydýr konuþuluyor. Yeni mi akýllarýna gelmiþ kapa açýklama yapmak.
Y krediye devre kestiren haberi yine almýþ onceden
yapý kredinin bugünkü hareketlerinden insider lik bir hikaye olduðu belliydi
p.tesi milleti yeni aksesuar sahibi yapacaklar gibi
![]()
Giriþ: 29 Kasým 2024, Cuma 18:27
Güncelleme: 29 Kasým 2024, Cuma 18:27
KAP açýklamasýnda þu ifadeler kullanýldý:
Son dönemde sosyal medyada çýkan asýlsýz yorum ve söylentileri takiben, medya platformlarýnda baðlý ortaklýðýmýz Yapý ve Kredi Bankasý A.Þ.'de sahip olduðumuz paylarýn satýþýna yönelik olarak QNB Grubu ile görüþmeler yapýldýðýna veya görüþmelerde son aþamaya gelindiðine dair iddialara yer verildiði görülmüþtür.
Daha önce de belirtildiði üzere holding þirketi olarak portföyümüzdeki tüm þirketler ile ilgili gündeme gelebilecek alternatiflerin deðerlendirilmesine yönelik çalýþmalar ve görüþmeler faaliyet konumuz gereði her zaman yapýlabilmektedir. Ancak yukarýdaki iddialarda belirtilen nitelikte bir görüþme söz konusu deðildir.
Diðer taraftan, 13.06.2024 tarihli açýklamamýzda da belirtildiði üzere, özellikle sosyal medya hesaplarý üzerinden Þirketimiz ve Koç Topluluðu ile ilgili olarak çýkan yalan, yanlýþ, mesnetsiz açýklama ve yorumlara itibar edilmemesini; Þirketimiz ve Koç Topluluðu þirketleri hakkýnda en doðru bilgilere Þirketimiz tarafýndan Kamuyu Aydýnlatma Platformu ve kurumsal internet sitemizde yapýlan açýklamalardan ulaþýlabileceðini bu vesileyle bir kez daha önemle hatýrlatýrýz.
Daha iyi anlaþýlsýn diye iþaretledim
15 gündür bu dedikodu sosyal medya birisi tarafýndan dillendirilmiþti.
bu saate kadar neden beklendi diðer bir soru ucu açýk cvp lar.
onla deðil ama baþkalarýyla yürüte biliriz gibi bir yorum çýkýyor
sonuç olarak benim gördüðüm biz bu hikayeleri katalizör olmadýðý için bitik bir ekonomi olduðundan sistem yine bu haberleri çýkaracak.Bu filmin sonu yalancý çoban hikayesi gibi biter bana göreykbnk bir gün satýlýr ama kimse inanmaz
dip not.yetkililer mesala bugun unlü üzerinden kim satýþ yaptýysa oda bu iþin içindedir benim gördüðüm.
Yer Ýmleri