https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6938228
Bi anlaþamýyoruz bu paliþkoomla
Hayat hoþ gerisi boþ
Baþlýða ait bilgiler
Bu baþlýðý þu anda 195 kiþi okumaktadýr. (17 üye ve 178 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, alpaykaptan+, ALPER+, Bear_Bull, BJK Coccinella, guneyka, KARADUMAN, kiraz, Master_Kamaji, mustaf2231, nohut, pisyedili01+, SEL, snob77, TOKATYILDIZI470+, zonkar+
Tüm dostlarýma huzurlu bir gece olsun
https://www.youtube.com/watch?v=u2kBNb79bN8
Hayat hoþ gerisi boþ
Emlak Konut GYO Riyad'da Ýyi Niyet Anlaþmasý imzaladý
ÝSTANBUL (AA) - Emlak Konut Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý AÞ (Emlak Konut GYO), Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakaný Murat Kurum ile Suudi Arabistan Belediye ve Konut Bakaný Majid bin Abdullah Al-Huqail koordinasyonunda, Suudi Arabistan Yatýrým Bakanlýðý (MISA) ve Suudi Arabistan Belediye ve Konut Bakanlýðý bünyesinde kurulan Ulusal Konut Þirketi (NHC) ile Riyad'da Ýyi Niyet Anlaþmasý (MoU) imzaladýðýný bildirdi.
Emlak Konut GYO tarafýndan Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yapýlan açýklamada, anlaþmanýn Türkiye'nin inþaat ve gayrimenkul geliþtirme alanýndaki uzmanlýðýný Suudi Arabistan'ýn Vision 2030 hedefleri doðrultusunda büyük ölçekli projelere entegre etmeyi amaçladýðýný belirtti.
Emlak Konut, bu kapsamda Suudi Arabistan'daki konut projelerinde liderlik üstlenecek ve Türk müteahhitlerin Suudi pazarýna entegrasyonunu destekleyerek ilerleyen süreçte Suudi Arabistan'da bir iþtirak þirketi kurmayý hedefliyor.
Kaynak : Anadolu Ajansý
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
@SEL dostumuzun açtýðý baþlýk
x100 ve x30 da ~~ 900 er puan + ile bitiyor.
yeni baþlýðý kim açýyor ?
Bear_Bull
@BearBull26
Son düzenleme : nohut; 02-12-2024 saat: 23:51.
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Yer Ýmleri