AI olduğu yönünde şüpheler vardıYenilenmiş versiyonu bekliyoruz, özletmesin bu kadar kendini.
İşlerim daha yeni bitti. Son 3 haftadır teknemi yenilemekle meşguldüm. 2014 modeli 12 yaşındaki teknemi daha büyük ve sıfırdan farksız 19 metrelik 2024 model Beneteau Oceanis Yacht 60 ile değiştirdim. Yunan adalarında acil satılık bir tane buldu benim yat brokırı, eskisini sat yenisini al derken 3 hafta harcandı. Eskisi ucuza gitti ama yenisini de oldukça iskontolu piyasa rayicinin %20 altından aldım acilen satıldığı için. İşte benim yeni oyuncağım:
https://www.beneteau.com/oceanis-yacht/oceanis-yacht-60
Ful nakitteyim (PPF), elimde hisse yok.
Ben burada yokken FENER %400@2TL bedellisinini tamamladı. Bölünmüş fiyat 3 TL nin altına sarkar hatta 2.50 ye değebilir diye düşünüyordum ama 3.05 in altına inmemiş. Sağlam durdu hisse bravo FENER e.
Sportiflerin hepsi aşırı sulanmış durumda, bunlardan uzak durmak lazım. Ancak ve ancak çok avantajlı ve çok düşük riskli seviyelerden alım yapmak lazım örneğin FENER için 2.5 TL GSRAY için 1 TL nin altı gibi seviyelerden.
BJKAS 436 milyon lot hisseyi tahtada boşaltacak fırsat kolluyor, SPK dan satış onayı gelmiş, halka açıklık oranı %29 küsürden %40 a çıkacak, akabinde de sermayeyi muhtemelen %400 arttıracak yani yeni bir bedelli muhtemelen yolda.
Yer İmleri