Sarı kafa azıcık normal olsa olmazdı. Bence bunları hata olarak yorumlamamak lazım sonuçta malı almayı başarmak bence daha önemli
Dün çarpılan çok tahtacı oldu. Bazı tahtacılar şu an kuyruğu dik tutmaya çalışıyor ama yemez. Bir de millet fonlara akın edecek yarında onların alımları olur.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Net hatırlayamadım... Geçen sefer de YKB miydi? Yine bayağı bekletmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Aksiyon imzada yazdığı gibi gerçekleşiyorsa, ortalama yapmaya yönelik bir aksiyona da girmiyorsun gördüğüm kadarı ile.
Tabii o büyüklükte portföy için ortalama yapmak da sıkıntı
Açık söyleyeyim, önceki hissede de aynı şeyi düşünmüştüm.
"20 Haftalık ortalama altına sarkan bir kağıdı niye alıp bekler insan?".
Tabi rakam büyük olunca tepki hareketi bile kayda değer kazandırıyor.
bir halt olacağı yok.
Benim İşbankasından esas beklentim 3 yıl önce başlatıp sonra geri çektikleri "bağlı ortaklıklar ile iştiraklerin banka bünyesinde ayrı ve tek bir çatı altında toplanması" girişiminin tekrar gündeme alınıp tamamlanması. Böyle bir adım hisseye ciddi prim yaptırır diye düşünüyorum.
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Ayhan başkanım karşıda algoritmalar robotlar kazın ayağı öyle olmuyor bazen. Misal benim işlemleri bir görsen kimbilir ilk yaptığımda neler dersin. Bazen erken davranmak malı ucuz alma adına bazı riskler almak gereklidir. Tabii teknik analiz cerrahi derecede olacak. Tahtacıyı bilmekte önemli. Bilinmiyorsa sürekli izleyeceksin normal herkesin uyguladıkları alırken satarken geç bırakıyor artık ya da yanlış yerden alıp satıyorsun. Th nin para büyük bir de.
Bende bir malı ortalama yaparak almayı hedeflemem hatta bazen 10 a almışım 9 a almışım fark etmez.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri