düðüne giden zehirleniyor
otele giren zehirleniyor
kahve için zehirleniyor
dürüm yiyen zehirleniyor
midye yiyen zehirleniyor
olacak iþ deðil ..dýþarda yemeðe yatmaða korkacak insanlar
bozkurta Biþey olmadýðýna göre yýmýrtalý pide güvenli gibi
düðüne giden zehirleniyor
otele giren zehirleniyor
kahve için zehirleniyor
dürüm yiyen zehirleniyor
midye yiyen zehirleniyor
olacak iþ deðil ..dýþarda yemeðe yatmaða korkacak insanlar
bozkurta Biþey olmadýðýna göre yýmýrtalý pide güvenli gibi
varmý billuru kuvvetli ciðer yemiþ bi vobçu shortunu giyecek ..
Bahriyeli abi dün bir iþ için 2 arkadaþ kargýya gittik, iþimiz bitince ne yiyelim, buranýn neyi meþhurdur diye arkadaþa sorduk, o da sýrýk kebabý dedi. Gittik lokantaya, garson geldi yanýmýza kilo iþimi olsun porsiyon mu dedi, bizde çulsuz olduðumuz için birer porsiyon söyledik. Miss gibi yedik. Hakkaten çok güzeldi, fiyatýda makül 1200 tl verdik, yanýnda ayran çay ortaya karýþýk mezeleriyle beraber. Tavsiye ederim, yolun kargýya düþerse sýrýk kebabý yemeden gitme
Korkma zehirlenmezsin
https://youtu.be/FH3BuMewdzw?si=C9dYCKl3lTP7eLkV
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bozkurt Anadoluda bu tür vakalar mümkün deðil yada milyonda birdir ..ben hiç duymadým ..Anadolu insaný tevessül etmez yanlýþ iþlere istisnalar olabilir
Sýkýntý Ýstanbulda ..kim kime dumduma denetim yeterli deðil iþyeri sayýsý fazla ,iþ ahlaký erozyonu fazla
Tv den takip ediyosunuzdur ..Zehirlenen ailenin Kaldýðý otel sahibinde bilmem kaçtane sabýka
Midyeciyi alýyorlar adamýn dolandýrýcýk dahil bimemkaçtane sabýka
daha birkaç iþ yeri sahibini daha saydý aklýmda kalmadý þimdi ..bunlarýn cinayet filan deðil yüzkýzartýcý aðýrlýklý suçlarý olan adamlar
bu adamlar hijyene insan saðlýðýna vs. ye dikkat ederler mi ..mümkünmü
Oralara yolumuz düþürse inþallah deneriz Kargý kebabýný güzel görünüyor
genel Gýda sektöründe artýk kaliteden geçtik ,ne yersek kendimize daha az zarar veririz modundayýz
hele dýþarda yemek iþi artýk Rus ruleti gibi ..
ne yersek zehirlenmeyiz ,,
veya ne yersek mideyi yýkatmakla yýrtar ölmeyize doðru gidiyor iþler
tek týrnak dan osundan busundan vazgeçtik
bu iþe ciddi þekilde hükümet bazýnda el atmalarý lazým ..yerel yönetim önlemleriyle önü alýnacak gibi durmuyor
özellikle Ýstanbulda
palada kopardý gidiyor maþallah
gözünü 11000 üstüne dikti gibi
haftasonuna kadar
sonrasýna bakarýz
Bende Ayu Izgara severim Çýtaðýn avatardakini postunu avatarda býrakýp Izgara düþünüyorum.
Sayýn Bahriyeli yarýþ halinde olmadýðýnýzý biliyorum takýldým biraz her ikinize de.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri