en boþ inançlardan biri ..patron ..tahtacý buralarý izliyor
patronunun buralarý izlediði hissede ne iþin var o zaman
dümen iþine gelince
hangisi deðil
istisna azýnlýk vardýr belki
Bahriyeli kardeþim çok yanlýþsýn. Alayý sosyal medyayý takipte ama alayý istinasýz ha hisse neti belki takip etmiyordur.Etse de burayý zor bulur belki ama kesinlikle bu düþüncende yanlýþsýn.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
bende burayý kastediyorum ..
Buraya gereðinden fazla önem atfetmeyin
buralara bakýp borsa yapanlara yazýk ..
benim için stres atma alaný
Buralarý derken , sosyal medyayý genel olarak kastettim.
Bu baþlýk özelinde yazmadým.
Belki de dediðiniz gibidir. Sosyal medyayý hiç takip etmiyorlardýr. Ben paranoya yapýyorum.
[emoji3]
Benim hisseyi yazmama sebebim o deðil. Adam alýr tahtayý hisse gitmez mal pazarladýn zanneder. Öyle gerizekalý patronlar öyle gerizekalý spekülatörler var ki bazen þahit olduðum durumlarý anlatmaya kelimeler yetmez. Yoksa bilsem sabredebilecek yazarým mesele o deðil. Þu 1,5-2 sene nutkum tutalacak þeylere þahit oldum cidden.
Bir de adam cebine koymuþ 3-5 mln u tek derdi var robot tetiklettirmek iþine geldiði gibi.Bu gibiler yüzünden mesela tahtalar sat ya da al verebiliyor fake.
22-23 bölündü 11-11,5 ASELS de yazý yazdým bana mal pazarlýyorsun diyen adamlar oldu bu topiclerde. Biri de 23 te Asels alacaðýma ben gider 130 dan SASA alýrým yazdý hissenin zirve 180. Ýnan burada sizler varsýnýz diye yazýyorum bazý þeyleri yoksa baþýma öyle iþler geldi ki bazý þeyleri bana parayla bile hiçkimse yazdýrtamaz hisse nette. Benim zaten face twitter ýnsta hiç birisi yok.
yaw 70 liradan REEDR alan arkadaþým oldu yapma etme dedim durduramadým.Neden aldýðýný burada yazsam karnýnýza aðrýlar girer gülmekten.Kýsmetten çýkýnca derler o hesap.Yaw azýcýk cahil biri olsam inanýn bana benimde normalde almamam hata. Ama almadým.40 liraya sattý.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
hýrgür yine zabahtan baþlamýþ
sakin olun, grafik taramalarým devam ediyor... hepimiz zengin olacaz
az sabýr
bi 7 puanlýk atýþýmý yapýp geliyom![]()
Yer Ýmleri