Şimdi bi hikaye yazacağım ve bunu kendi sayfamda da paylaşacağım.
Kardeşim rahmetli birileri ile iş yapmış...haklı haksız yazmadan olayın akışını yazacağım..
Kardeşim öleli 3 sene olacak (13.04.2023) adam beni arıyor ...anlatıyorum...kardeşimle bi iş yapmış borçlu diyor...tamam ısptla ve alacağını AL diyorum...ıspatı yok.
Adam benim üzerimden yeğenlerime sarkıyor.!
1 Deneme yapıyor..İzmir'deki abileri üzerime salıyor ama abiler beni tanıyor....geri tepiyor ....bi daha deniyor...bi daha deniyor... ...velhasıl hapise düşüyor ...oradan birileri ile beni tehdit ediyor....abilerin hepsi beni bildikleri için ...diyorlar ki biz Mehmet'i tanıyoruz.!
Adam her hamlede baltayı taşa vurduğunun farkına varıyor.!
Sonuç:Adam kodeste yani kumbara da.. bugün beni arıyor ...Abi ben yaptım sen yapma diyor...neden böyle diyor?
Tüm abileri bana soruyor ..ne yapalım ABİ sen ne dersen öyle diyorlar..
Şimdi bunları özelim olduğu halde neden yazdım?
Benim tecrübelerime ve yaşadıklarıma göre inancım 3.
1.Çok güvendiğim T.C kanunları .(şikayetim var)
2.Bazen yemezse ki öyle gibi adam hapishaneden ben arayıp tehdit etti....tetikçi tutmuş.(2.burada bu)
3.İlahi adalet devreye giriyor...adamın tetikçisi ki bu 4 veya 5 ci......hepsi beni tanıyor ...abi bu ibine yetti gari izin ver gerekeni yapalım diyor....ben ne diyorum?
Saçının kılına zarar vermeyin....çor çocuğu eşi var diyorum.
Bugün diyor ki sen ney missin abi diyor.
Sulh olmak istiyor ki ben her zaman tüm yaşamımda hakkına hakkına verdiğim için düşman edinmedim...bu ibine benim dışımda bana düşman olduğu halde çor çocuğuna bağışladım.
Bana tuttuğu tetikçisi bunu vuracak fakrına yeni vardı.
Film gerçek ve devam ediyor.
https://www.youtube.com/watch?v=9raa8rVZptk

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri