o zaman yanlýþlarý savunmayacaksýn..bak Suriyelilere 4 daire verdik, alçý sýva için..adamlar iþin içine zýçtýlar hepsini kovaladým..
yani seninkilerin dediði gibi, Suriyelilerin etinden sütünden faydalanýn diyor ya..eti sütü yok bunlarýn
o zaman yanlýþlarý savunmayacaksýn..bak Suriyelilere 4 daire verdik, alçý sýva için..adamlar iþin içine zýçtýlar hepsini kovaladým..
yani seninkilerin dediði gibi, Suriyelilerin etinden sütünden faydalanýn diyor ya..eti sütü yok bunlarýn
cümleten iyi akþamlar ... düþük kaldýraç bearish devam etmeyi tercih ettim .. ..ytd.... gece amerika izleyelim bakalým .. .s&p500 ne yapacak ?
kýsmet .
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
benim savunduðum teknik analiz senin boyunu aþar kardeþim..çocuk oyuncaðý deðil bu..varsa beklentin yazarsýn ben yukarý trende inanýyorum dersin..sýkýyorsa..biz de bakarýz bu adam neyine güveniyor da yukarý bekliyor deriz
AÐA SENÝN neyin kafasýndasýn...KÝM SURÝYELÝLERÝ SAVUNMUÞ(ÞÝMDÝLÝK)?
BEN gitsinler-ortam uygun diyorum..
Sen ''iþi bilmiyorlar'' diyorsun..''sonra 3 türkle iþi temizliyorum''diyordun...
Ben de sana ''o zaman onlarý çalýþtýrma ve burada aðlama'' diyorum...Gitmeleri için-mutlu olarak - ortam oluþmaya baþladý..
ben demiyorum senin adamlarýn diyor..diyorlarki Suriyelilerin etinden sütünden faydalanýn iþte deðerlendirin diyorlar..ben deðerlendiremedim diyorum..kalite sýfýr diyorum..acaba titiz davranýrsak iþ çýkartýrlar mý diyoruz ..malesef olmuyor..
adamlar çok güzel çocuk yapýyor ama..bu konuda çok baþarýlýlar..baþka biþey bilmiyorlar
Seninle eðleniyoruz ...Beni arkadaþlar bilir..SÝYASÝ-HAYAT GÖRÜÞÜ olarak buradakilerin çoðundan farklý cenahtayým..Ama kimse býst100 de, ORTA VADELÝ ÖNGÖRÜLERÝME laf edemez..
ÜSTELÝK KAYITLI OLARAK..
Bu konuda seninle konuþmam bile...
17 ekimde defalarca yazdým...istersen yapýþtýrayým..8400-700 diptir diye..
Yer Ýmleri