Yatýrým tavsiyesi deðildir.
bende çoktan beri onu savunuyorum bu seferde faiz ci oluyoruzyönetenlerin sýkýntýsý doðru þeyler yapýp daha güzel yaþamlar saðlamak için doðru kararlar almak yerine popülist ve günü kurtarma kararlarý alarak buralara geldik.Faiz tek baþýna enflasyonu düþürürmü hayýr ama mali disiplin olmasý gerek oda yok ,eðer mali disiplin aðýrlýðýný koymazsa sonra yine baþa dönücez suçlu arýyacaz alttan üsten yine girip iþin içinden algý ile çýkýcaz.
hocam orada en büyük risk.. tabilan benzeri yapý kurulmasýydý. þuan bu inþaa ediliyor.
açýkcasý þunu sormak lazým.. esad yönetimi mi ? esad gitsin yerine taliban yönetimi mi gelsin.
ben ülkemizin çýkarý için esad derdim.
çünkü neden ( esadý okum kadar sevmem).. ama taliban benzeri yapý gelirse orada mezhep ayrýþmasý baþlar .. suriye halký þeriatý kesinlikle istemez. !! çünkü çok fazla mezhep var orada . þuan cihatçý kesimin kontrolüne geçti. iyice oturursa bu ..
ilk iþleri mezhepçileri doðramak olur. esadý mumla aralar.
israil bunu gerçekleþtiriyor ama ilk önce orada kürt devleti kuracaklar.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Reel sektör aslýnda 2012/2013 ten beri týrt.. yuzduruluyor. Problem kamu fütursuzca harcýyor. Yuzdurmeye devam edilmesi için can suyu lazým. Çok para basýldý. Gelir ayný oranda yok...döviz sýkýntýsý en önemli problem. Finansman iþleri duzelirse olabilir. Umutla yaþanacak.
Þu aktýkça yýkanýrsýn. 2013 sonrasý kurumaya baþladý dere.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Aralýk da faiz indirimi olmazsa çarþý feci karýþýr yanlýz
Yaparlar büyük ihtimalle de tersi de enteresan olur
O yapý kurulmaz hayatta... Suriye ile Afganistan ayný deðil. Rejim ihraç eden Pakistan öðrencileri yok. Ýran'ý da engellersen bu yapýda oluþmaz o. Ýsrail kurulsun diye ugrasacaktir çünkü varlýðý ve geniþlemesi için düþman lazým . ama zor. Çok umutluyum hamisi biz olursak yemez o iþler.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri