1 tur daha atarsa tekrar LONG deneriz..
Bence 9900 altýnda mert abi her gün shortculari tebrik eder.
2025 de sepeti doðru yapýn yabancý Ocak ta bekleniyor ama adamlar gelmiyor gelen yabancý gözüken hedge ýnsýder alýyor gidiyor.Badem spor ve ýnsýder giriyor devreye onunda parasý bir yere kadar kaldýðý yerden bayraðý teslim alacak oyuncu olmadýðý için satýþlar geliyor.Analistler tv lere çýkýp ppf olanlar üzerinden hikaye yaratmaya çalýþýyor tutar mý zaman gösterecek 32-34 milyar dolar burada para var , bizim borsada bunun 2-3 milyar dolarý girse yetiyor son yapýlan hareketlerde gördük yalnýz ozaman açýða satýþ hikayesi yoktu tek bir makina üzerine dönüyordu sistem buda göz önünde bulundurulmalý 2025 için , ppf çýkýþlar olursa bana göre bir kýsým tahvile kayacakdýr yabancý gelmezse benim takip ettiðim Cevdet bey 1 ay da 2 sefer londrada toplantý görüþme yaptý bir sonuç çýkmadý basýnda göremedik , yalnýz bu adamlar belli seviyeye gelmeden yada dolar yukarý hareket etmeden ben oyuna gireceklerini düþünmüyorum þuanda ufak ufak aþaðý çekilen bir pýst 100 var ,
bu yüzden 2025 doðru sepet yapýlýp daðýtýlmalý risk geçende yazdým en büyük ýnsýder 20 ocakta koltuða oturacak 24 saat içinde olumlu olumsuz 1 twetene bakar piyasalar.
Emre faiz hikayesi ve ykbnk satýþ hikayesine ýnsýder çýkýþý oldu reel anlamý yok bence çünkü son gelen 2025 banka enflasyon muhasebesinden çýkarýlmasý bankalarýn öz kaynaklardan yiyeceðini gösterir aynýsýný iþ bank genel müdürüde söyledi ama malda olduklarý için bunu bile güzel haber olarak fiyatladýlar.
soru þu beklenen yabancý 2023 den beri yukarý hareket çizmiþ bankalara neden gelsin veya gelir mi.
ben bu yüzden banka alýrken seçicili davranýrým.
Yer Ýmleri