Tüm pozisyon cari fiyattan flat sayalým ..
11282.00
Tüm pozisyon cari fiyattan flat sayalým ..
11282.00
Hayat hoþ gerisi boþ
Sevgi ve saygýlarýný benden esirgemeyen tüm dostlarýma benden de kucak dolusu engin sevgiler ve en derin saygýlar
https://www.youtube.com/watch?v=0Rn8KP8vduc
Baþka bir zaman diliminde görüþmek üzere hep hoþ kalýn![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Bu forumda kendimi deðersiz hissettiðim için biraz ara veriyorum...kalanlara bol þanslar diliyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=-2GEbW3On0w
nohut dayý da gitti..nohut dayý formu bilmem ama bu borsa herkesi deðersiz hissettirir..yaþamýn her alaný gibi borsada da çürümüþlük çoktandýr devam ediyor..faiz inecek enflasyon inecek beklentisini satýn almadý mý bu hýrsýz çoban..böyle olmayacaðýný daðdaki koyunlar bile biliyorken bu yalana tutunup trend baþladý demek koyunlarýn aklýna dahi hakarettir..
efendim yalan dolan olabilir biz bunu satýn aldýk birkere yolumuza bakalým, yeni yalan uydurur devam ederiz diyor hýrsýz çoban..tamam edersin belki ama bensiz edersin..ben de bunu diyorum zaten..yabancý yok yerli donunu yeni çekiyor..özgürsün tek baþýna devam et yukarý..bunun adý piyasa olmaz ama..tek baþýna hýrsýz çoban trendi olur..
bu borsa basýlan sahte dolardan medet umacak kadar bitik durumda..
Þindi þu þekil olmuþ,
Çoban koyunlara tuzu yalatýp su kenarýna getirmiþ, çok susayan oðlak ve kuzular su içmek için eðilmiþ tam o sýrada suyuniçindeki timsah üçebeþe bakmadan oðlak ve kuzularý yudmuþ, tecrübeli olan çoban hemen kavalýný öddürerek güddüðü koyunlarý sudan uzaklaþtýrmýþ ama maalesef ücbeþ zaiyat vermiþ
Neyise
Üzülme Ayasofya
Kalan saðlar bizimdir
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
herkes farkýnda..Yabancýnýn olmadýðý borsada yerliyi sisteme sokmak lazým..ama yöntem hatalý..DÜRÜST OLACAKSIN..
bu çobaný kim atadýysa borsanýn baþýna yolu yanlýþ..sistemi daha da çýkmaza sokacaksýnýz..ben yerliyi zorla sisteme sokarým diyemezsin artýk..çünkü o devir bitti o devrin kaymaðýný yediniz..þimdi saðlamasýný yapma zamaný..
Yer Ýmleri