Böyle inat ede ede ne batmistým Forex te. Gerçi Forex gibisi de yoktu. Heyecan adrenalin insülin ne varsa vücutta tepisirdi.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Böyle inat ede ede ne batmistým Forex te. Gerçi Forex gibisi de yoktu. Heyecan adrenalin insülin ne varsa vücutta tepisirdi.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
TRUMP yarýn için gaz verdi,pala vitese takmayý unuttu..
sabah uyanýrda, %+1 açýlýþ yapar..
Tabii þöyle 1 durum var
Þaþ gaza endekis 8600 e tekrar gelsin çoðu hisse dibini tazeler. Yani önceki 8600 de gördüðü seviyenin altýný görür
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
hah iþte dayýcým olay bu..tazeler ama nerde tazeler..bunlar endexten ayrýþýr mý yoksa endex ile uyumlu olur mu..mesele bu..
bu yüzden endex aðýrlýðý olan kaðýtlardan örnek veriyorum..yani endex ile yukarý taþýnmýþ, benzer hareketler yapmýþ vs..kaðýtlar..
yani TUPRS 120 iken endex 7500 dü..aðýr kaðýtlar bunlar..
birde þurdan bakmak lazým..þart deðil ama..8600 e geldiðinde 2-3 ay öncesinden daha düþük deðerli göstergeler görecez..bu ne demek olur..yine þart deðil ama 8600 den daha düþük rakamlar görmeli..meli
malý..gereklilik..þart deðil yani..PEKÝ NERDEN ÇIKARIYORUZ BUNU..neden daha düþük gösterge deðerleri olsun..cevap..göstergelerde alçalan trend var..
senin kafa farklý çalýþýyor karaduman
þimdi ben yaylada daðdayým, yukardan bir ayý son sürat üzerime geliyor
arabam çok yakýnda 10 metre ilerde, anahtar da cebinde.
sorum þu, bu durýmda ne yapmam lazým ???
5 sn içinde google a bakmadan yazarsan her dediðine inanacaðým![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Macit abi, burasý Muþtur yolu yokuþtur bu yolun eðimi kaçtýr gibi oldu seninki..valla anahtarýn varsa umudun vardýr zaar..
ben yazayým süre doldu, hýzlýca arabaya koþardým, anahtar ile arabayý çalýþtýrýdým ve ordan uzaklaþýrdým![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Yer Ýmleri