baþkaným þimdi bu sene enflasyonu % 47 çýkacak... çýktý diyelim
memura temmuzda % 19,3... 20 verdi
ocakta 47-20 = % 27 verilmesi gerekmiyormu ?
yoksa þurada 13. dakikadan sonra ''baba siz yarýn pikniðemi gidiyordunuz ? diyor
https://www.youtube.com/watch?v=v4G9cXpjIaQ
devamý öylemi olacak memur için![]()
![]()
benim beklentim de en ufak bir deðiþme yok..yine de yazalým benzer cümlelerle..
tepki için 9300-9500 yeterliydi aslýnda..ama hýrsýz çoban ve destekçileri gerçek dýþý beklentilerle 10.300 e kadar taþýdýlar..
( faiz hýzlý inerkene gyo larýn kýçý tavana furacak,Suriyeliler davul zurna ile giderkene ekonomik yük azalacak gibi..ama yalan oðlu yalan) saðlamasýný yapýn yahu..her Suriyeli oy demektir..Suriyeliler giderse çok þeyler olur içerde..öyle böyle deðil..faiz hýzlý inerse de dolarý zapdedecek para yok merkezde..
bir yandan da esnaflýk var bizde..esnaf adam yalaný az çok anlar..bakýn ekranlarda elbirliði ile 2025 borsa hedefi veriliyor..13 bin olmadý arttýrdýlar 15 demeye baþladýlar..niye ..çünkü 13 bin demek enflasyon altý demektir..hatta faizin atýnda getiri demektir..15 dediler bu yüzden..kim söyletiyor bunlarý..hýrsýz çoban..
artýsý var, onlarca halka arz þirketler vardý, borsaya girer girmez her gün tavan tavan ve en az 5-10 kat çýktýlardý, çoðu halka arz fiyatlarýna yaklaþtý..ben bunlar tepede iken de yazdýmdý bazýlarýn sayfalarýnda..bizim patronlar halka arz fiyatýndan toplamadan bu hisseler uzun vade çýkmazlar..( istisnalar var dürüst olanlar yani) sistem böyle iþliyor bizde..ve bana göre hala halka arz fiyatlarýnýn üzerindeler az da olsa..tamamen altýna inip ky i kusturana kadar uðraþacaklar..gördük mü bunlarý..HAYIR..o zaman aþaðýya devam..
Ne doðru düzgün para kazanan var , ne ekstre paylaþan var , akþama kadar bomboþ ego savaþlarý ve goygoy var , çöplüðe çevirdiniz forumu , ben 2009 dan beri burdayým hepinizden eskiyim çok üzülüyorum forumun bu durumuna...
ben parayý vurdum oðlum. forum köþelerinde mahalle karýlýðý yapmadýn. iþime baktým.
borsa 4 binden 10 bine giderken % 25 faize kuruþ yatýrmadým.
benim için üzülme. o dediklerinde son 6 aydýr suriye krizine denk geldi. bilançolar da çok iyi gelmedi.
sen itliðe davarlýða devam zuhahahaaaa
onlardan da vuracam. merak etme.
audentes Fortuna iuvat
asgari ücret artýþ minumum %70 in altýnda olursa 2025 de aileler içerisinde facia yaþanýr
vantandaþ ciddi öfkeli öyle böyle bir öfke deðil![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Yer Ýmleri