Kapalý hesaptaki bir paylaþýmý burada paylaþmak yasal mý etik mi
Kapalý hesaptaki bir paylaþýmý burada paylaþmak yasal mý etik mi
Bence, long-yükselen piyasada viob yapmak akýllýca deðil.Onun yerine güzel hisseler almak çok daha rahat kazanca sebep olur.
Viob kaldýraç 7 gibi...Yok MC yok teminat vs. diyerek hayatý zehir etmenin anlamý yok.
Ama orta vadeli( 1-2 aylýk) short piyasasýnda MAKUL KALDIRAÇLA,max. riski hesaplayarak poz. alýnabilir.KATMERLÝ KAZANÇ oluþur.Hisseler deðer kaybedip ucuzlarken,sizin paranýz artýyor.
Sistem -ms algortima vs..ne olursa olsun VÝOBDA TRADE EDEREK zengin olan kimse görmedim.Kendim dahil neredeyse tanýdýklarýmýn %95 i battý...
Veya yine short olmak koþuluyla mesela 800-900 puanlýk bir getiri imkaný varsa bu da deðerlendirilebilir.Tabi SHORT poz. tam güvenmek için KUSURSUZ DÜÞÜÞ için pek çok koþul olmalý(yýlda 3-4 kere)...
ÖZETLE,bana göre viob, SADECE SHORT VEDE ORTA VADE -AZ KALDIRAÇ ile yapýlmalý..
AMA EN GÜZELÝ HÝÇ BULAÞMAMAK...90-90-90 kuralý burada da iþler.
Yatýrýmcýlarýn %90 ý, 90 günde sermayesinin %90 nýný kaybedermiþ(kaldýraçlý piyasada)
Paylaþýn merak ettik
EBEBK hissesini 24 ekimde fiyat 44.50 iken; ''Bu hissenin 6 ay sonrasýný merak ediyorum ''demiþtim.
Burada bazen hisselerden bahsedildiði gibi...
Neyse þuanda bu hisse 53.60 ta...ve tam %20.05 prim yapmýþ...
Buradaki arkadaþlarýn etkilenmeyeceðini-kendi araþtýrmalardan sonra karar vereceklerini bildiðim halde,eðer olur da cereyan alýp etkilenen olmuþsa...Bundan sonraki hareketi hakkýnda yorum yapmadan %20 kar yaptýðý için,kimseyi olumsuz etkilememiþ olayým.
Bu noktadan itibaren,Ýster düþsün-ister gitsin..ben mesuliyeti üzerimden atayým da...
BUNDAN SONRA BURADA HÝSSE ZÝKREDENÝ...
Son düzenleme : ABKA; 04-12-2024 saat: 21:57.
Yer Ýmleri