Sonuç olarak geldiðimiz nokta bu Evine lazým olan parayý camiye vermeye devam anlayýþýsorarlarsa büyük devlet dersin veya itibardan tasarruf olmaz denir çýkýlýr.
Bloombergdekilerde bu kararla Aralýkta faiz indirimi kesinleþti deyorlar. Borsanýn tepkiside bunu gösterir, þimdilik oran 150 mi 250 mi onu bilmiyoruz.
SM-A525F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
30d
TÜRK-ÝÞ'ten asgari ücret toplantýsýna katýlmama kararý açýklamasý: 'Bize bilgilendirme yapýlmadý'
https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...091989102.html
yav Anayasa kararýný tanýmýyorlar senimi tanýyacaklar baþkan
sendiklarýda kapatýn her ay aidat çalýþanýn cebinde kalsýn 1 milyara yakýn veya fazla aidat alanlar var aylýk
Ben son 1 ayda olan iç siyaset çýkýþlarý ve birden bire ABD ve Avrupa ile bize yapýlan övgüler , anahtar vermeler , kapý arkasýnda yapýlan anlaþmalar varmý bilmiyoruz ama þunu iyi biliyorum bir aldým verdim olmuþ gibi dýþarda ben bu sürecin yalancý bahar mý olup olmadýðýný takip edicem , içerde hazýrlýklar kademeli yapýlýyor 8 ocak Ýmamoðlu davasý var , gelecek partisi ve dem kýskaç halinde ben bir hazýrlýk dönemi olarak görüyorum ekonomik olarak 2025 toparlama çabasý olacak oradan yol alýrlarsa 2025 kasým seçim kararý alacaklarýný düþünüyorum 2026 için þuanda eksik pazýllar var orasýda 20 ocak Trumpla netleþir.
Son düzenleme : sindoma53; 24-12-2024 saat: 22:06.
Yer Ýmleri