Karþýlýklý kedi fare ile oynar gibi oynuyorlar piyasayý trade ediyorlar makinalarla baþka bir bok yok hadi alsýn götürsün gücü yetiyorsa
borsada sistem basittir birileri endeksi bir seviyeye götürecekse birilerine satmasý planý ile oyuna girer.
fonlardakiler gelse endeksi kaldýrsa hikaye ne olacak veya yabancý gelsem kime satýcam bu piyasayý der. Geçen bir miktar geldi 5-6 hikaye olduðu halde %40 dolar bazlý alýp fonlara teslim etti .Bu yüzden þuanda içerdeki para kýsýtlý olduðundan direnç bölgelerinden satýþ yiyor.
10 milyon lot ekgyosu olan var mi
Tifil abi sende vardýr bi günlük ödünç versene![]()
Ha memleketin hali çeþke çok güzel olsa burada rahat rahat oyun dönsün , þirketler güzel kar açýklasýn.Ama yok oyuncunun bir bölümü þirketlerden daha önce haber alýyor senden önce pozisyon alýyor zemin zaten kaygan , kendimden örnek vereyim bazý arkadaþlar özelden soruyor neden pozisyon açmýyorsun Bulut abi , abicim 6 ayda yatýrdýðým paraya göre fondan 2 milyona yakýn para aldým 2024 2. yarýsý biliyorsunuz ben hisseciyim výopla iþim yok son altý ayda hangi hisse senedi bana bu parayý verecekdi hiç bir risk olmadan.Ayrýca benim oynadýðým tahtalarda belli en basidi kchol , tuprs hep portföyde olmuþtur senelerdir þuanda 4-5 ay önceki fiyatlarda .Þimdi bu benim hikayem daha büyük paralara daha çok kazananlar var neye gelsin bu yüzden bunu anlatmaya çalýþýyorum yoksa al bekle bunu herkes yapar ama zamanlamayý doðru yapmazsan hissede bedavadan beklersin trade etmiyorsan böyle zamanlarda.
TLREF e çaktýlar. Bizim teminatlar daha az faiz alacak.
Spot 9879 üstünde momentum devam ediyor..alýn verin..badem dalgasýnda sörfe devam..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Yer Ýmleri