fonlar yýlý güzel kapatsýn, portföy yöneticileri primlerini alsýnlar, kartlar tekrar daðýtýlýr. Muhtemelen piyasa 2025 ilk çeyrek bilançolarýný görmek isteyecektir. 2 çeyrek üst üste küçüldüðümüz için teknik olarak resesyondayýz ama sonraki çeyrekte hafif bir büyüme rakamý gelecek gibi verilerde. Para piyasasý fonlarý tarafýnda 39 milyar dolar birikmiþ , tarihteki en büyük rakam gibi. Serbest döviz fonlarda da büyük tutar var. Bu iki yatýrýmcý tipinin yatýrým anlayýþýnda borsa küçük bir yere sahip.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Açýða satýþ bu paralarý , londraya giden ekibin kapalý kapýlar ardýnda yabancýlarla konuþup son dönemler hakkýnda verilen bilgiler tutarsýzlýklarý anlatarak 2025 hikayesi için zaman ve katalizör yaratacak hikayeleri onlara verdiler gelirler mi bakýcaz ,
yalnýz bu dolarla ben 4-6 ay arasý garanti verilen yabancý geleceðini düþünmüyorum ya tl bazlý ucuzlatýcaklar gerekçem bilançolar en aþaðý 2 çeyrek daha enflasyon düzelirse onlarýnda düzeleceði yada dolarý koyverecekler.
Analislere bakýyorum dünden beri hep yemek sýcak kalsýn istiyorlar çünkü tezgahlarý öyle iþliyor.Kendimce düþüncelerim bu yönde herkes için hayýrlý olsun diyelim.
buralar patinaj yeri oldu......
Þu 1 aylýk dönem herkese tezgahýn gerçek sahipleri kim onu gösterdi .
výop tarafýnda þort pozisyon kalkmadan gitmez diyenler vardý ama yukarda saydým metin mühendisliði ve ayný haberleri tekrar satýn alarak ALGI ile ile 10.000 geldi þort pozisyonlar orada hala![]()
11298.................ÞORT açtýk....................
Yer Ýmleri