Þu emlaðýn en son sitecekler teknik analizinden bu yana sadece bir gün rahat býraktýlar
Þu emlaðýn en son sitecekler teknik analizinden bu yana sadece bir gün rahat býraktýlar
bir halt olacaðý yok.
sen daha orda mýsýn.SÝYASÝ ALEVÝCÝLERÝN yaptýklarýyla sosyal medya çalkalanýyor.
Artýk en populer ve hakkýnda bilimsel araþtýrma yapýlan-tezlere konu olan kavram bu..
13 yýl boyunca,''BÝZE NE SÜRÝYEDEN'' DÝYEN VE ARAPLARI SÜMÜKLERÝ KADAR SEVMEYENLER;NUSAYR ARAP IRKÇISI ESATIN ZALÝM askerleri cezalandýrýlýnca;
Hop oturup hop kalkýyorlar..
1.5 yaklaþýk 2 yýl önce yazdýðým konuydu bu
O düzen 2 yildir var
Bu düzen ilk baþladýðý birkaç gün içinde farkedip yazmýþtým
Görünmez bir badem el bofa üzerinden hisseleri surekli 2 yildir aþaðý cekiyor
Dün dedigim gibi epikler roketler boþ hayal satma iþi
8500 10200 tepkisi çoðu hissede boþa gitti
Endeks yukarý çýksa da aynýsý olcak
Son düþüþe yakalananlarýn torunlarý heyecanla vasiyetnameleri bekliyor
Ben mezhepçi biri deðilim ki..
Geçen size bu dua kim tarafýndan niye edildi diye sordum bir kez daha sorayým.
Ýpucu vereyim.
Atatürkçü deðil.
Kahraman genç erkek ve kadýn (Amerikan) askerlerinin, olabilecek en az kayýpla evlerine dönmelerini umuyor ve dua ediyoruz…
Metnin Ýngilizce aslý ise þöyledir:
We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties…
Ben de mezhepçi deðilim.Ama birilerinin yaptýðý siyasal mezhepçilik artýk güvenlik sorunu olmuþtur.
''SAVAÞ ÇIKSA ESATTAN YANA OLURUM''DÝYEN ,Sera kadýgil
13 yýlda sednaya zindanýnda sayýsýz tecavüz varken..1 milyon Suriyeli katledilirken....ESADI DESTEKLEYEN ve BÝZE NE ARAPLARDAN,diyen kesim...
Þimdi ARAP NUSAYRÝLER için ortalýðý ayaða kaldýrmasýný ancak SÝYASAL ALEVÝCÝLÝK olarak anlarým.
Tepkiler insaniyet-mazlumdan yana deðilde mezhepten yana ise orada çok ciddi sorun vardýr.
Endeks son düþüþün %55 civarýni telafi ederken
Kchol %17 etmiþ
Petkim %12
Bu tarz bir dünya Endeks hissesi var
Thy %28
Son tepkinin buyuk kismi yatirimcinelinde olmayan bankalar bim mgros fln bir de son düþüþte %60 üzeri kaybettiren kagitlarla oldu
Krizin faturasý hissecilere aðýr þekilde odettiriliyor
Yer Ýmleri