POLÝTÝKA ,KIVRAK YOLLARDAN yürüme sanatýdýr.Düz insan, zaten politik olamaz.
RTE,bunu 2018 te söylemiþtir.2003 tezkeresinde ABD yi hayal kýrýklýðýna uðratan da kendisidir(isteseydi geçirirdi...ama istiyor gibi yaparak geçirtmedi)
Üstelik ben RTE nin avukatý deðilim.RTE,28 þubat zulmünün ortadan kaldýrýlmasýnda-Tesettür-katsayý-askeri oligarþinin kaldýrýlmasýnda,sonuna kadar destek verdim.
Ama desteklemediðim yönleri de oldu.Nass olayý ve PARTÝSÝNÝ KEMALiZM noktasýna çekmesi..
Benim tercihlerimde ekonomi ilk sýrada yer almaz.AKP,ilk kuruluþ versiyonuna dönsün,bir dava partisi olsun,yine desteklerim....Ama malesef þuanda böyle gidiþat yok.
AKP yi ilk destekleyen kesim ÇOÐUNLUKLA DÝNDAR kesimdi. laikliðin ülkedeki tezahüründen rahatsýz olanlar ve müslüman kürtlerdi.
AKP bana göre bunlarý kaybetti.onun için yerel seçimlerde aðýr maðlup oldu.
Þuanda eðer dindar kesim kýsmen AKP yi destekliyorsa bile CHP ye asla güvenmediklerinden ve gücü ellerine geçince yapacaklarýndan emin olamadýklarýndan KERHEN veriyorlar.
Tabi AKP nin konfor alanýndan ve yönetim kadrosundan faydalanan-OKUL ÝDARELERÝNE KADAR- menfaatçi kesim de var.Onlar ve aileri de ciddi bir oy eder.

Alýntý yaparak yanýtla

. ytd kýsmet. 

? 

Yer Ýmleri