Akp dine duyarlý bir parti olsa siyasal islamcý dinci din tüccarlarý diye zaten yaftalanmazdý..Dine en çok zarar veren parti zaten kendisi..onun döneminde millet deizme kaydý..imamlarýn siyaseti yüzünden insanlar camilerden soðudu..sen son 5 yýldýr desteklemiyorum diyorsun..akpnin rezillikleri son 5 yýl da mý baþladý?
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
bakýn beyefendi benim sizinle þahsi iþim olmaz, size birþey demem
hafif gelirsiniz...
ben size AKEPE'LÝSÝN, RTE'cisin demedim
kalktýn bana FASIK dedin.
bende sana dedim ki ;
bu video nedir ? aslýný astarýný bi anlatýn.
diyeceðiniz þu kadar basit.
iþte ''bilmem þu ülke ziyaretinde, ülke lideri ile falan görüþtükten sonra, ayin izlemesi teklif edilmiþ... oda hepimiz insanýz, diyalog elbette olacaktýr, izleyelim sýkýntý yok...'' denilerek izlenmiþtir.
hele önce bana bunu bi deyin...de... ben karþýmdakini tam bir tanýyayým
tanýmaz isem... ona yanlýþ birþey söylersem, evet FASIK olurum
obezite aþýrý karbonhidrat tüketimi ve az protein tüketimi ile düþük gelir grubunun hastalýðýdýr. amerikada bile böyledir. bir týk aþaðýsý zaten açlýktýr.
yoksa düzgün beslenen az çok hareket eden insan kolay kolay obez olmaz.
reis çýkar aslaným sen ne bilirsin, 23 yýlda kilonuz bile benim sayemde arttý derse kabulümdür.
audentes Fortuna iuvat
AKPYÝ ilk baþta savunmak için çok temel sebeplerimiz vardý
1- 28 þubat travmasý:Tesettürlü memurlarýn uyarýlmadan atýlmasý riski(hürriyet gaz. var)
2- katsayý: tek kelimeyle YUNAN bile BUNU yapmazdý..ÖSS ham puan birincisi bile üniversiteye giremezdi.( eþim bu katsayý olayýnýn bizzat maðdur)
3- o zamanki dehþet ekonomik kriz..
4- Bitmeyen terör(daðlýca kat. vs 2008-9).KÝTLESEL TEROR olaylarýný SÝHALAR bitirdi.KARAKOLU 300 KÝÞÝ ÝLE BASMA.
Bunu kabul edelim CUM.TARÝHÝNÝN ekonomik olarak en güçlü çaðýný biz AKP 2011-13 arasýnda yaptý.
Borsa 5 dolar. enflasyon ve faiz +4 oldu..(ÝNGÝLTERE ENF. daha iyidik)
5- istiþare kültürü vardý.3 li kararname ile atama bu anlama gelir.
6-Askeri vesayetin kýrýlmasý.Askerden izin almadan katsayý bile deðiþemiyordu
7-AKP nin , müslüman kesimin çok çektiði kemalist uygulamalrdan- çizgiden uzak olmasý
Benim açýmdan AKP yi sonuna kadar desteklemek için çok sebep vardý
AKP yine 2002 ruhuna dönsün yine sonuna kadar desteklerim.
AKP den uzak kalmak asla benim için CHP deðildir.
O partiye güvenmem sözkonusu deðil..onuda not edelim.
Yer Ýmleri