Originally Posted by
ABKA
AKPYÝ ilk baþta savunmak için çok temel sebeplerimiz vardý
1- 28 þubat travmasý:Tesettürlü memurlarýn uyarýlmadan atýlmasý riski(hürriyet gaz. var)
2- katsayý: tek kelimeyle YUNAN bile BUNU yapmazdý..ÖSS ham puan birincisi bile üniversiteye giremezdi.( eþim )bu konun bizzat maðdur)
3- o zamanki dehþet ekonomik kriz..
4- Bitmeyen terör(daðlýca kat. vs 2008-9)
Bunu kabul edelim CUM.TARÝHÝNÝN ekonomik olarak en güçlü çaðýný biz AKP 2011-13 arasýnda yaptý.
Borsa 5 dolar. enflasyon ve faiz +4 oldu..(ÝNGÝLTERE ENF. daha iyidik)
5- istiþare kültürü vardý.3 li kararname ile atama bu anlama gelir.
6-Askeri vesayetin kýrýlmasý.Askerden izin almadan katsayý bile deðiþemiyordu
7-AKP nin , müslüman kesimin çok çektiði kemalist uygulamalrdan- çizgiden uzak olmasý
Benim açýmdan AKP yi sonuna kadar desteklemek için çok sebep vardý
AKP yine 2002 ruhuna dönsün yine sonuna kadar desteklerim.
AKP den uzak kalmak asla benim için CHP deðildir.
O partiye güvenmem sözkonusu deðil..onuda not edelim.
Þimdi o güçlü dönem dediðin yýllara kadar 65 milyar dolarlýk özelleþtirme yaptýlar..o iþin reklamlar kýsmýydý herkes mutluydu..devamý gelmedi gelemedi..satacak bir þey kalmadý..Sen evini satýp araba alýr mýsýn? araba eskiyince evsiz olduðumuzu anladýk..
akp dönemi olan usulsüz olaylarý biz cafe trend de yýllarca yazdýk..Kitap olur..Konumuz o deðil yoksa Ali dibodan baþlayýp günümüze kadar geliriz..
Dindar bir parti siyasette dürüst ve ilkeli olmasý gerekirdi..Çünkü bunlar müslüman güvenilir emin insanlardýr örnek olmalýlardýr diye bakýlýr.. Gerçekten öyle olsalardý ateistler bile bak ya adamlara gerçekten helale haram katmýyorlar adaletten þaþmýyorlar derdi..Dini hassasiyeti olan bir parti ihale iþlerine dikkat ederdi atama iþlerine dikkat ederdi kul hakkýna dikkat ederdi..liyakat(Nisa58) iþlerine dikkat ederdi..
Ama etmediler..Onu anlamak için 15 yýl beklemeye gerek yoktu anladým ve uzaklaþtým oy bile atmadým bu güne kadar..Ve insanlarýn dine bakýþýný sarstýklarý için beddua bile ettim..ben ise 5 vakit namaz kýlan pazartesi perþembe oruç tutan biriydim..Allah güç versin hidayet etsin yine yaparým..
Beni ateistler rahatsýz etmez..Allah hidayet etsin der geçerim..Siyasal islamcý tabirleri rahatsýz etmez akpyi rahatsýz etsin..senin de rahatsýz olmana gerek yok bu tabirlerden..Münafýklýðý yapan onlarsa Hutame'ye gideceklere de yoldaþ olmayalým..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Yer Ýmleri