sn.0101 mesaj kutunuz dolu.Mesaj gönderilemiyor.
sn.0101 mesaj kutunuz dolu.Mesaj gönderilemiyor.
NÝSAN'da daire almýþtým.. SIÐACIK'ta..
Bugün satarmýsýn dediler??
Net kazanç %100 den fazla.. Dolara koysaydým %10 falan prim yapardý...
Endeks vadelide olsaydý..para %50 giderdi...
PGS;THY,TOFAS veya FROTO gibi senetler alsaydým..Ana para ciddi erirdi..
Gayrimenkul hâla revaçta..!
söylenmesi gereken herþey söylenmiþti aslýnda
ama yinede kayýtsýz kalamýyor insan, dünden beri içim içimi yedi
hele birde diyor ki cumhuriyet tarihinin... az býraksak milattan önceden sayacaklar
https://www.birgun.net/haber/2002-ka...k-yikim-320809
yapýlam herþey BORÇ ile yapýlmýþ, devletin borcu ARTMIÞ.
Son düzenleme : çýtak; 04-01-2025 saat: 17:55.
Þuanda BORSA-FAÝZ-ALIM GÜCÜ-TAHVÝL FAÝZÝ-enflasyon-MB rezervi vs...
Bakarak ekonomi berbat diyoruz.
Ayný parametrelere göre bakýnca,BUNUN LAMI CÝMÝ YOK 2011-13 CUM.TARÝHÝNÝN en mükemmel rakamalarýdýr.Enflasyon-faiz %4 e inmiþti.
Bazý kesimler bazý þeyleri asla anlamak istemez ama onlarýn sorunu.ÇÜNKÜ SÝYASAL MUHALÝFLÝK kanlarýna girmiþ.
Kimse bana 2002 den önceki yýllarý övmesin..Ne yaþam olarak ne de kriz silsilesi olarak..1994-2001 krizini yaþamýþ nesiliz.
SOSYOLOJÝK OLARAK; faili meçhullerle infaz edilen kürtten baþlar,BB nýn eþinin GATAYA giremediðinden çýkar...YARGI erkanýnýn askeri vesayet karþýsýnda esas durþundan ilerler.KATSAYI denilen,YUNANýn-müstemleke devletlerin YAPMAYACAÐI zulumle bitiririm.
2006 de halkýn seçtiði parti hakkýnda-ÝKTÝDAR hakkýnda kapatma davasý aç...(kine bakýn hele)
olmadý,GENÇ SUBAYLAR RAHATSIZ..Mitinglerle meþru hükümeti yýkmaya çalýþ...OLMADý, 2007 de E BÝLDÝRÝYLE güç göster..
Olmadý sarý eldiven -balyoz ..encümeni danýþ ile,PARMAK SALLA...Sonra CÝTÝBNK ýn bile batmaktan FED ile kurtarýldýðý 2009 global krizi gör.
Tüm bunlara ragmen 2011-13 te zirve yakalanmýþsa,alkýþ alýr.(sonrasýna bir þey demem)
Çoluk çocuðun ergen refleksiyle uðraþýyoruz.
Neyse dayý..Bu gün siyaset yapma niyetim yoktu...SP500 hakkýnda bir düþüncem vardý.
Onu ifade edip çýkacaktým.
Borç artabilir.100 lirasý olanýn 20 lira borcu var.Ama 200 lirasý olanýn 25 lira borcu varsa,durum iyidir.ABD en borçlu ülke.Mesele sürdürmektir.
ADÝOSS
Son düzenleme : ABKA; 04-01-2025 saat: 18:13.
Covid de devletin kasasýna 1 trilyon koydun mu tüm giderleri ile karþýlanýyordu. Bugün 15 trilyon ile nefes alamýyor bütçe. Normal þartlarda bugün en fazla 2-2,5 trilyonluk bütçenin yetmesi gerekirdi o aradaki fark birinin deneyinin bedeli. E kardeþim deneyin pahalýya patladý öde þimdi.
son yazým... artýk senin yazýlarýna cevap vermeyeceðim.
1. o kürtler PKK'ya maddi destek veriyordu ve yurtiçinde terör almýþ baþýný gitmiþti. ÇÝLLER o söz sahibi pkk destekçilerini öldürerek, diðerlerine gözdaðý verdi ve terörün finansmanýnýn engelledi. hepsi PKK'lý idi ama ispatlayamýyordun. ne yapacaksýn? gözmü yumacaksýn ? silahlýsýný öldürdüðün gibi silehsýzýnýda öldür gitsin.
bu PKK'LILARA gösterdiðin özeni, bingölde þehit edilen 33 asker içinde gösterdin mi ? onlarý hiç yazdýn mý ? ben görmedim hiç...
2-GATA askeri bir hastane... sivilin ne iþi var... PROVAKASYON
çektirsin gitsin baþka yerde gebersin
3- YARGI erkaný þimdide SÝYASÝ VESAYET karþýsýnda esas duruþa geçiyor. ne fark eder
senin karþý olduklarýnýn, karþýsýnda esas durunca kötü, seninkilerin karþýsýnda durunca ses yok
4- KATSAYI'yý anlamadým ama iþe giriþlerle ilgili falan birþey ise
bunlarda KPSS puanýna raðmen, mülakat diye birþey çýkarýp, kendi adamlarýný iþe almanýn binbir türlü yolunu denediler. hala varmý bilmiyorum
5. en önemlisi ASKER
bunu yazarsam uzun olacak, kýsa yazayým
Türk Silahlý Kuvvetleri vataný dýþ ve ÝÇ (ki bu ülkeye ATATÜRK DÜÞMANI ÝÇ DÜÞMANLARIN verdiði zararý hiçbir dýþ düþman vermedi daha ) düþmana karþý korumakla mükelleftir.
siyasetin baþýna, Fasýk, münafýk bir ermeni (!) gelmiþ ve ülkeye zarar veriyorsa
onun baþýný kesmelidir ve kesmiþlerdirde...
Sayýn Abka bakýþ açýn tam doðru deðil,birine ait saydýðýn yanlýþlarý bir baþkasýnýn doðru hanesine yazamadýðýn gibi , bir baþkasýna ait doðrularý da baþkasýnýn doðru hanesine yazamazsýn.Ben yakýn tarihi sana üçe ayýrayým sen yorumla.1.dönem 2002-2011 .2.dönem 2011-2016. 3.dönem 2016-&. iktidarýn ülkedeki iktidara ne kadar muktedir olduðunu yüzdesel oran vererek yorumlayabilir misin her üç dönem için.
Yer Ýmleri