Ben paralanýncaya kadar borsayý tutun. Hatta düþürün. Yaza kadar para biriktirip geliyorum. Alrm trader görsün. Ben çýkýnca hacim düþer yakýnda yalvarýrlar bana gel diye. Bistin hacmini oransal olarak ben yapýyorum
Ben paralanýncaya kadar borsayý tutun. Hatta düþürün. Yaza kadar para biriktirip geliyorum. Alrm trader görsün. Ben çýkýnca hacim düþer yakýnda yalvarýrlar bana gel diye. Bistin hacmini oransal olarak ben yapýyorum
Çin'in iyi eðitimli gençleri neden iþçi, þoför ve film figüraný olarak çalýþýyor?
"Çin artýk bir tamircinin fizik alanýnda yüksek lisans derecesi aldýðý, bir temizlik iþçisinin çevre planlama alanýnda diplomasýnýn bulunduðu, bir þoförün felsefe mezunu olduðu ve saygýn Tsinghua Üniversitesi'nden doktora derecesi alan birinin yardýmcý polis memuru olarak çalýþmak için baþvuruda bulunduðu bir ülke."
https://t24.com.tr/haber/cin-in-iyi-...isiyor,1207782
Sýrf iyi koca bulmak için Bilgisayar Mühendisliði okuyup üzerine 2. dal yapan Hintli tanýmýþtým.
Biz de köy üniversitelerinde okuyup iþ beðenmeyen gençleri tartýþýyoruz... Peeeh!
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez...
"Ýþini kýþ tut, yaz çýkarsa bahtýna"*"Ak dona gök yamalýk vurulmaz"*"Topraktan geldik, topraða gideceðiz; Mühim olan çamurlaþmamak"
Nasuh Bektaþ
@nasuhbektas
·
18s
Türkiye düþmaný Fesli Kadir
“ Devlet Bahçeli bana vatan haini dedi.
Ýnþallah ölmeden Devlet Bahçeli'ye de 'vatan haini' derler. Onun çok sýrlarýný biliyorum ama hükümet ortaðý diye sesimi çýkarmýyorum. Kemalistlerden daha adi çýktýlar”
https://x.com/nasuhbektas/status/1875669212062216290
ben tam 20 yýldýr KARADENÝZ'de yaþýyorum (böyle yazayýmda gelsin hemde, 3 ay oldu foruma uðradýðý yok)
yollarý falan iyi bilirim, kaç týr geçiyor, nereden nereye kaç otobüs falan gider... parmak ile sayarsýn
milletvekillerinin falan uðraþtýðý TRABZON-GÜMÜÞHANE TREN YOLU PROJESÝ falan var
bu rantabilitesi 0 olan, sadece ''orayada birþey yaptýk, bizimde olsun ''mantýðý ile yapýlan bir projedir.
çünkü: karabük-zonguldak (demir-çelik olduðu için ) tan, taa artvine kadar karadeniz þeridinde,
sanayileþme, fabrika, yok denecek kadar azdýr
Türkiye'nin her yerine daðýtýmý gereken (domates komple antalya'dan daðýlýr mesela ) bir ekonomik üründe yoktur. birtek çay var, oda çok seneler önceden daðýtým þemasý oluþturulmuþ, taþýnýyor zaten
insan taþýmacýlýðý derseniz, ordu-giresun, rize-artvin havaalanlarý yapýldý. onun içinde demiryoluna ihtiyaç kalmadý
demem o ki : karadeniz ile iç anadolu, iç kesimlerin baðlantýsýný saðlayan ulaþým araçlarý (karayaolu, havayolu, denizyolu ) gayet YETERLÝ
fazla birþey yapmak, enflasyon ile mücadele için önce ''DEVLET TASARRUFLARI ARTIRMALI '' dediðimiz þu zamanlarda, gereksiz ve zararlý yatýrýmdýr bence
ERZURUM, ERZÝNCAN,GÜMÜÞHANE'den TRABZON'a taþýnacak ne var ? HÝÇBÝRÞEY
SAMSUN'da bafra, çarþamba ovalarý var, muazzam ovalar... tarýma elveriþli
ama orada yetiþen ürünler, Ankara'ya iç kesimlere ne kadar gidiyor ? orasýný çok bilmiyorum... samsun tarafýnda yaþamadým... bilen var ise onu yazabilir
Son düzenleme : çýtak; 05-01-2025 saat: 21:13.
Yer Ýmleri