KýsaVade , çýtak
BTC neden gene yukarýya çýldýrdý
https://www.hisse.net/topluluk/showt...25#post6940925
100.200.00
![]()
KýsaVade , çýtak
BTC neden gene yukarýya çýldýrdý
https://www.hisse.net/topluluk/showt...25#post6940925
100.200.00
![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Bak denyo..POZÝSYON alýrken max. risk hesaplanýr..ÝSRAÝL nükleeri vurursa 7200 olur..ama ben bunun böyle olacaðýný sanmýyorum ve 8700-400DEN full alýyorum dedim...
Bu ülkede bazý mallar 7200 yani 2.20 dolar bekliyordu...BAZI DANGALAKLARDA tarih bile veriyordu..iþte belgeler...
SÝZÝN YATACAK YERÝNÝZ YOK..ASLA KAZANAMAZSINIZ..
![]()
Kimsenin analizini beðenmiyor çomar taner yapar beðenmez , selçuk yapar beðenmezbu adamlarýn neden bu kadar takipçisi var sana neden bir kiþi bildin diye önüne kýrmýzý kurdale takmýyor egosu dötünde gezen.
þimdi bu millet cuma namazýnda milletin götüne baktýðýný iddia eden apkaya mý inanacak .
Ulen ne kadar çok kendini önemseyen adam var ortamda yahu...
Bilmem kaç ay önce bilmem ne demiþ. Bilmem neye iþaret etmiþ.
Öteki bilmem nerede yanlýþ yapmýþ...
Kazanan adam s.kler mi bunlarý?
"Hee" der geçer yahu. Türlü türlü mastürbasyonlar bilmem ne...
Aynýsýný BOZKURTADA yaptýn..Bozkur dedi ki: 8566 diptir..
sen %95 deðildir dedin...Bozkurt o zaman NÝCKÝ ortaya dökelim dedi..HAYIR DEDÝN....
ABÝ SEN NE BÝÇÝM BÝR TÝPSÝN..
Aynýsýný bana yaptýn..17 ekimde ben 8400-700 diptir dedim...Beni ittiham ettin..o zaman sen de yaz dedim...yok dedin...
iþte o belge
![]()
Çakalla uðraþacak halim yok..keyfim yerinde SURÝYEDE ki olaydan dolayý...
Sadece þunu dostlara ifade etmek isterim.Kimse burada yazmak-yorum ifade etmek veya iddialý fikir beyan etmek durumunda deðil elbette..HERKESÝN KENDÝ TAKTÝRÝDÝR.
Ama birileri buraya orta-kýsa vadeli yorum yapmýþsa ve birisi buna itiraz etmekten öte alaycý ve ittiham edici yaklaþýyorsa...KENDÝ DÜÞÜNCESÝNÝ ORTAYA KOYAR...BUNU DA YAPMIYORSA O ADAMA NE DENÝR...
Üstelik 8600 deyken ýsrarla ,BISTIN PAHALI-2.10 dolara düþmesi gerektiðini yazdýðý halde,hala haklý çýkanlara laf atýyorsa..
Belgeler ortada, elinizi vicdanýnýza koyun
ben kutlamaya gider..
adiossssssssss
Peki biz dola bazlý borsanýn pahalý olduðunu savunarak konjektöre göre 2.10-2.25 teknik bazlý görülebilecek bantlar olarak beklentimizi yazdýk.Döt lalesi senin yazdýðýn 8500-8700 bizim graflarda yokmu var ama seni gibi þu olmazsa bu olur bu füze atarsa 7200 düþeriz diyorsun diyelim attý 7200 olsaydýda bu sefer ben bunlarý demiþtim diyecektin
ama öyle bir dansözsünkü milletin yaptýðý analizleri istediklerini buraya koyup algý yaratmak peþindesin ama kimse yemiyor farkýndamýsýn neden çünkü senin ne mal olduðunu topik biliyor emin ol.
Yer Ýmleri