Bu Cuma namazýný nerede kýlacaðýz..
Emevi camii uygun mu?![]()
Bu Cuma namazýný nerede kýlacaðýz..
Emevi camii uygun mu?![]()
Suriye yeniden inþa edilecek...
Finansmaný Suudi Arabistan, BAE, KATAR saðlayacak.
Þehirleri Türkiye yapacak.
Türk þirketleri için büyük fýrsatlar var!
Tabi ki bu sürece dahil olacak #Borsaistanbul da halka açýk olan þirketler þimdiden pozisyon almakta fayda var.
Özellikle inþaat sektörü ilk hareketlenlerden olacak.
Çimentolara göz atýn hemen.
Zaten faiz indirimi ile birlikte hareket beklediðim sektör çok da çabuk hareketlenme yapabilir.
2025 yýlý #Borsa cýlarýn parayý katladýklarý yýl olarak tarihe geçecektir.
https://x.com/balina_avcisi/status/1...KnaLKsC1Q&s=19
(1 günde havaya giren bademspor [emoji846])
SM-A336E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
üstad insanlar o kadar aptal... herkes kendince þuanki durumu deðerlendirerek içine doðduðu kültür veya dini görerek hareket ediyor. yapýlan bu toprak kavgalarý vs. veya mistik savaþlar hepsinin nedeni saplantýlý ve þu dünya için virüsten baþka bir canlý olmayan insan türünün bencilliðinden kaykanaklanýyor.
biri vaadedilmiþ topraklar diyor..
diðeri kalkmýþ osmanlýcýlýk diyor..
dünya önceden tek kýtaydýyeraltý ve volkanik faailiyetler ve okyanusun düzenli su döngüleri sayesinde yer altýda suda toprakta durmadan yer deðiþtiriyor.. koca ülkeler zamanla adaya adacýða dönüþmüþ. bilmem kaçtane kýta olmuþ omlaya devam ediyor.
tevrat zaten sallama olduðu kesin.. o vaad edilmiþ toprak gelecekte belki 10 parçaya bölünecek. yada okyanusun dibinde kalacak !
japonya kýtadan ayrýla ayrýla neredeyse ada ülkesi oldu. geleceði mechul.
abd belki 15 parçaya bölünecek toprak olarak.
zavallý insanoðlu ...tapmýþ babam tapmýþ.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
o nedenlen dünyayý yönetmek basittir..
parti ile
dinle.
koyundan bol birþey yok...
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Uzun lafýn kýsasý...beðenirsin veya beðenmezsin....Adam dediðini geçte olsa yaptý.
https://www.facebook.com/halkhaberor...3150361115188/
Ben son günlerdeki suriye olayýna 2 yönden bakýyorum iç ve dýþ siyaset olarak Bahçelinin sosyal medyada söylendiði gibi Apo açýlýmý çýkýþý ve bunun karþý taraf tarafýndan kabul görülmediði konuþuldu sosyal medyada , ayrýca yapýlan anketlerde olumsuz görüþlerden dolayý hükümet bu iþten vaz geçip b planý harekete geçirmiþte olabilir.Dem bu açýlýma yeþil ýþýk yakmýþtý yalnýz bana göre ABD veya Avrupa PKK ya Suriyede olacak olan bu harekette bunlara tepside yine birþey sunmuþ olabilir.Millet çýkmýþ rejim yýkýldý diye zýplýyor bence burada bu saatten sonra özerk bölgeler kurulur çünkü ABD ve Rusya bu iþte geride durmasý benim midemi bulandýrdý sanki herkes oyunun nasýl biteceðini kimin kazanýp kimin kandýrýlacaðýný biliyor gibi geldi bana.
Yer Ýmleri