Hýrsýz çaldýðýný yerine koyacak ve bir daha çalmayacak.
Ahlak geri gelecek baþka türlü düzelmez.
ev fiyatlarý kira vs hepsi hikaye çýkarsýn boþ dairelere vergiyi ne oluyor yapýcam dedi baktýlar kendi yandaþlarýndan ses geldi aman diye yapamadýlar
Ýmamoðlunu kendi elleriyle hazýlýyorlar..belediye seçimlerindeki itiraz olayýnda bu kanaate vardým..
itiraz ile Ýmamoðlunu farklý yere konumlandýrdýlar..
Kýlýçdaroðlunun yerine kim aday olursa olsun chp alýrdý..heleki Ýmamoðlu aday olaydý..neden oldu bu..
zamaný vardý çünkü..þimdi olmamalýydý
ABD tarafýný geçen hafta ipten aldýlar...Þu an imalat PMI verileri hala iyi ama çok þiþti þirketler ..Piyasa deðerleri korkunç....
Orada satýþ gelmesi çok olasý..Trump sonrasý malý yýkabilirler... Bak geldi, borsa da çöktü dedirtecekler belki ..Karýþýk iþler..
Bizimki de o zaman satýþ yer...Bakalým 8000-8500 ü mart gibi bekliyorum demiþtim...Olursa mal alacaðým olmazsa daha az oranda daha yukardan almak zorunda kalýrým...Altýný da fantastik bir iþ olmazsa çok beklemiyorum...
Tabi nacizane beklentim bu. Þimdi elde malý olana sevimsiz gelmesin.. Düþmezse de onlar daha çok kazanýr ben ppf de ve daha az hisse alarak devam ederim..Herkes kýsmetini yer..
Yanniz bu 2025 palasi vadeliyi alýyor spotu býrakýyor. Parasý kýsýtlý ellam.
mütala ise karar çýkmaz muhtemelen ertelenir
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri